View Article

14

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5

Het verslag van de 5e dag, maar eigenlijk eerst nog even terug naar de donderdag, de donderdagavond wel te verstaan. Een traditie tijdens het Trainingskamp is het gezamenlijk bezoek aan de Best Karaoke Bar on the Rock. Bij diezelfde traditie hoort ook dat alle "debutanten" voor wat betreft het Trainingskamp (spelers of staf, maakt niet uit) een zelfgekozen nummer ten gehore brengen. Dit brengt een hele leuke variatie aan nummers en acts met zich mee, en zo leert men elkaar ook buiten het veld weer eens een op een andere manier kennen. Een korte impressie van dit bezoek, incl. de optredens, is te vinden in deze link: Videoverslag dag 4 (deel 2).

Dan nu echt de 5e dag, de vrijdag! De dag van de "Strijd der Titanen" op de sportvelden bij Hotel Jacaranda. Hier worden de teams gevormd op leeftijd (wat betreft de spelers) en 1 team wordt gevormd door een selectie van de stafleden. Het toernooi bestaat uit 3 onderdelen; Beachvolleybal, Basketbal en voetvolleybal,, maar dan op een tennisveld. En dat het winnen van dit Toernooi er echt toe doet, blijkt wel uit de gedrevenheid bij alle teams. Er worden gestreden tot op het bot voor elk punt, op welk onderdeel dan ook. Uiteindelijk gaat de finale tussen het "Team Tom Rietberg" en "Team Joris van den Ban", welke uiteindelijk na een zware strijd door "de jonkies" wordt gewonnen. Dit team gaat er uiteindelijk met een nieuw soort trofee vandoor, de "Bas Mol Trofee", hoe dat in elkaar zit, is te zien in het videoverslag dat morgen online zal verschijnen. Het winnende team bestaat naast Joris uit Robbert, Glenn, Roy, Kamal en Milan. Mannen, gefeliciteerd! Foto's van het gehele toernooi zijn vanaf morgenmiddag te vinden op onze Facebookpagina!

En van de ene strijd gaan we 's avonds door naar de andere strijd, dit keer met pen en papier en een groot aantal vragen die de hersens doen kraken tijdens de jaarlijkse Sportquiz! Er worden eerst 2 rondes gespeeld waar een alle teams (een team bestaat uit 2 personen) aan meedoen. In totaal moeten er 35 zeer diverse voetbalvragen beantwoord worden. Daarna volgt de Finale met de 5 sterkste koppels, die via een mooi finalespel er met een mooie prijs, maar vooral ook met de eer vandoor gaan. Het is tot het einde toe spannend, maar uiteindelijk zijn het Jesse Branderhorst en Rick van den Berg die de 1e prijs in de wacht slepen, van harte!

Morgenochtend vroeg wordt er al vroeg afgereisd naar trainingscomplex Las Zocas, waar de laatste training van deze mooie week plaats zal vinden. Hierover morgen zeker meer... Afbeeldingen

  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5
  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5
  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5
  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5
  • Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5


Plaats reactie

Only registered users may post comments.