View Article

17

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 7+8

Dag 7 alweer, de zondag en voor vandaag, staat er, naast het verplichte ontbijt en diner, een vrije dag op het programma. Dat betekent echter niet dat er niets bijzonders ondernomen wordt. Een aantal jongens blijven bij het hotel, een aantal zoekt het strand, sommigen gaan ergens de wedstrijden van de eigen favoriete ploeg op tv kijken. Maar, er is ook een groep die vertrok naar de vulkaan de Teile, om daar naar de top te gaan, die ligt op ruim 3000 meter hoogte. Gelukkig met alle smartphones etc. van deze tijd zijn daar schitterend mooie foto's en filmpjes van gemaakt, zodat we ook deze met het thuisfront kunnen delen in ons een-na-laatste videoverslag van dit trainingskamp.

Zondagavond worden er op diverse plekken in het hotel de diverse kaartspelletjes gespeeld en de meesten zoeken al tijdig hun bed op. Maandagochtend wordt er namelijk om 07:15 uur uitgecheckt, waarna ontbeten wordt om vervolgens te vertrekken wordt naar het vliegveld van Tenerife. Daar wacht de vlucht die ons terug zal brengen naar het,koude Nederland.  De vlucht verloopt uitstekend, en onderweg worden nog de nodige stukjes video geschoten, dit alles in ons laatste videoverslag, te bekijken via deze link!

Na landing op Schiphol staat de bus gelukkig al klaar en kan er teruggekeerd worden naar Gouda. Gelukkig staat ons bij Olympia dan weer een overheerlijk stamppottenbuffet te wachten, verzorgd door Le Patapouf te Gouda, waarvan door een ieder gesmuld wordt. 

En dan zit dit 10e Trainingskamp er al weer op, danken wij een ieder die ons gevolgd heeft, via de verslagen op de website, via Facebook, Instagram en natuurlijk YouTube. En uiteraard nogmaals, namens de gehele groep hartelijk dank aan Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. die dit Trainingskamp mogelijk maken! 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.