View Article

08

Jumbo spaaraktie voor Olympia is spannende strijd

Vanaf vorige week kan er bij de Jumbo Supermarkt aan de Sportlaan in Gouda gespaard worden voor onze vereniging. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt u een (gratis) punt waarmee u Olympia ondersteund. Hoe meer Olympianen boodschappen doen, hoe groter de kans op een mooi bedrag voor onze club. De punten kunnen in de winkel worden ingeleverd in de verzamelbox. De tussenstand kunt u volgen op de site van Jumbo. Tot nu toe zijn we goed in de race voor het hoogste bedrag uit de prijzenpot. Maar er zijn kapers op de kust.
Hoe werkt de aktie het precies:

 

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels, kijk op deze pagina om te zien welke Jumbo’s er meedoen in jouw regio. Op deze website kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Iedere vereniging heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren?

Hoe meer punten Olympia verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. 

De sportpunten worden van 8 februari t/m 14 maart 2017 uitgegeven bij de deelnemende Jumbo-winkels. Bekijk hier welke Jumbo-winkels deelnemen aan de actie. Tot en met 21 maart kan je de punten online aan Olympia toewijzen.

Laten we er met elkaar een succes van maken. Het kost u niets en onze club is er zeer mee geholpen. Maar er zijn kapers (andere verenigingen) op de kust. Dus Olympianen verenigt u en laten we deze race naar een het grootste deel uit de prijzenpot winnen.

https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl
Plaats reactie

Only registered users may post comments.