View Article

02

Nog drie juniorenteams mogelijk kampioen

Naast de spannende wedstrijd die de A1 op het programma heeft staan tegen de rechtstreekse concurrent Jodan Boys, is er bij de junioren nog een drietal elftallen, namelijk A3, B3 en C4 die nog in de race zijn voor een kampioenschap. Een update:

- A3, huidige stand is dat zij bovenaan staan met 15 gespeeld, 33 punten, met een doelsaldo van + 40. Alsof de KNVB het heeft geweten; Onze A3 speelt hun laatste wedstrijd en dus tevens kampioenswedstrijd op 12 mei 2012 om 12:30 uur uit bij DCV A2, die met evenveel punten op een gedeelde eerste plaats met onze A3 staan. Voor de A3 is een gelijkspel voldoende, aangezien het doelsaldo van DCV +25 is.

- B3, de huidige stand is dat zij bovenaan staan met 17 gespeeld, 39 punten, met een doelsaldo van +65. Ook hier een bewijs van de telepathische gedachten van de KNVB, want concurrent VOC B4 staat gelijk met 17-39 alleen met een doelsaldo van 47. De laatste en dus kampioenswedstrijd van onze B3 is op 12 mei 2012 thuis om 15:00 uur en zij spelen tegen ESTO B2 die overigens onderaan staan. Zonder ook maar iemand te onderschatten moet het mogelijk zijn om te winnen en zodoende het kampioensschap binnen te halen.

- C4, de huidige stand is dat zij bovenaan staan met 17 gespeeld, 45 punten, met een ongelooflijk doelsaldo van +139! (hoezo heeft Olympia geen of weinig scorende spelers). Daar is de concurrent Gouda C3 die tweede staan met 16 gespeeld 42 punten en zij kunnen dan ook nog op gelijke hoogte komen met onze C4. Op dit moment heeft Gouda C3 een doelsaldo van +51. Indien onze C4 hun laatste wedstrijd thuis op 12 mei 2012 om 12:45 uur winnend afsluiten tegen TOGB C6, die onderin de middenmoot staan, zijn zij zo goed als zeker kampioen, tenzij Gouda C3 hun laatste 2 wedstrijden met 2 x circa 45-0 winnen hetgeen ik niet snel zie gebeuren, alhoewel voetbal is voetbal! Gouda C3 speelt overigens hun voorlaatste wedstrijd aanstaande zaterdag tegen TOGB C6.

Hoewel het vlaggenschip van onze Olympia jeugd, de A1, ieders steun aanstaande zaterdag nodig heeft, en kom allemaal aanmoedigen, is het ook voor bovengenoemde elftallen een grote steun in de rug wanneer ook zij de aandacht voor hun prestatie krijgen en ook voor hen het verzoek om hen zo veel mogelijk te steunen!

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.