View Article

05

Olympia A1 Kampioen!

Olympia A1 heeft het ´m dan toch geflikt! Kampioen van de 4e divisie B. In een meer dan spannende wedstrijd trokken de mannen van trainer Tom Rietberg uiteindelijk aan het langste eind: 2-1.

Het leek er lange tijd op dat Jodan Boys met het kampioenschap aan de haal ging. Na 90 minuten typisch finalevoetbal met veel strijd en passie, was de stand immers 1-1 en een gelijkspel was voor de buren voldoende.Vlak na rust waren de oranjewitten al op een 0-1 voorsprong gekomen die niettemin in de 70e minuut weer ongedaan kon worden gemaakt. In de slotfase kregen de gasten de deksel alsnog op de neus toen Olympia de 2-1 maakte. Weliswaar volgden toen nog een hete paar minuten, waarin van alles gebeurde. Zo was de Jodan Boys keeper meegekomen bij een alles of niets aanval. In de tegenstoot die Olympia plaatse haalde hij de in scoringspositie verkerende Didier van achteren onderuit: penalty. De scheidsrechter hield het verder bij geel en de keeper stopte vervolgens de penalty! Vervolgens vielen er nog twee corners aan Olympia kant waar Jodan Boys zomaar van had kunnen profiteren. Gelukkig vond de scheids het na bijna 10 minuten extra tijd welletjes en was het kampioenschap een feit!

Mannen, namens heel Olympia van harte gefeliciteerd met deze klasse prestatie!

Meer foto's volgen. Het uitgebreide verslag hier lezen.Reacties

#
Saturday, May 05, 2012 9:26 PM
Jongens geweldig gefeliciteerd allemaal,zelden een zo spannende wedstrijd
gezien met een fantastische winnaar
#
Monday, May 07, 2012 7:35 PM
Gefeliciteerd mannen,
Jullie hebben je rol als vlaggeschip van de jeugdopleiding van Olympia met verve ingevuld. Jullie voetbalkwaliteiten en passie zijn een voorbeeld voor alle jeugdspelers. En jullie hebben duizend mensen een onvergetelijke middag bezorgd. Bedankt.
Uw eigen Avatar/foto gebruiken? Ga naar gravatar.com

Plaats reactie

Only registered users may post comments.