View Article

10

Rood Zwart Mannendiner wederom een happening

Het is vrijdagavond bijzonder goed toeven in Sociëteit De Reünie aan de Oosthaven in Gouda. Op deze unieke locatie, die in al haar vezels geschiedenis en traditie ademt, zijn de tafels met linnen gedekt voor het ‘Rood Zwart Mannendiner’. Aan de muren antieke schilderijen en het plafond behangen met kroonluchters. Het klopt allemaal precies. 

Uitbater en Chef-kok André Hemerik en zijn personeel schotelen de notabelen van Olympia een heerlijk viergangendiner voor. De verhalen worden per gang sterker en sterker. Mooi is om te zien dat jong en oud en leden uit alle geledingen van de club zich met elkaar vermaken en 130 jaar geschiedenis in ontelbare anekdotes de revue passeert. Het Rood Zwart Mannendiner is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige traditie die eens te meer laat zien dat Olympia meer is dan voetbal alleen.
Dank gaat uit naar de organisatie en de sponsoren die de avond financieel hebben ondersteund. Ook volgend jaar zijn alle senioren, donateurs en sponsoren van Olympia weer van harte uitgenodigd om aan tafel plaats te nemen. We kijken er weer naar uit.

Speciaal woord van dank gaat ook uit naar de aanwezige hobby-fotograaf, die als enige na de viergangen en evenzoveel flessen wijn nog de helderheid van geest had om de unieke sfeerfoto te schieten.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.