View Article

07

Jeugd loopt ruim €3400 voor Olympia bij elkaar

Zaterdagmorgen 4 juni verzamelden bijna zestig voetballers uit de voetbalschool, E en F-pupillen op het veld voor de zesde Olympia-sponsorloop, penaltyschieten en springen op het gratis door Sportpunt Gouda ter beschikking gestelde kussen. Het was een zonovergoten morgen, limonade was dan ook bijna niet aan te slepen. Maar ondanks de warmte werden grote sportieve prestaties neergezet.

Anouar Benchallal liep maar liefst 38 rondjes van 150 meter, op de voet gevolgd door Arnes Djorlagic met 37 rondjes. Bij de oudere pupillen stond de broer van Anouar, Aïmane, bovenaan met 26 rondjes van 200 meter samen met Nassim Ben Jabec. Van de groep waren 43 pupillen langs familie en buren geweest om soms tot ruim dertig sponsors te vinden voor de loop. Met als resultaat een bruto opbrengst van €3400! Maxim de Rotte, Anouar Benchallal, Aïmane Benchallal, Wessel Speel, Bruce Jorna en Tijs Manche liepen zelfs bedragen ver boven de €200 bij elkaar!

Als herinnering aan de dag hebben alle deelnemers en begeleiding een jubileumvaantje gekregen.

Meer nieuws...

Meer over de sponsorloop, over het penaltyschieten, waarbij de voorzitter net de penaltybokaal van de jeugdleiders misliep, kunt u lezen in de Olympiaan die binnenkort weer bij alle leden in de bus valt.

Inleveren sponsorgeld / prijsuitreiking

De sponsorgelden kunnen op zaterdagmiddag 11 juni tussen 12.30 en 14.00 uur (tijdens het Ghana toernooi) en op zaterdagochtend 18 juni tussen 8.00 en 9.30 uur worden ingeleverd bij Edwin Valentijn en Wilma Neefjes in de kantine. De prijsuitreiking voor de sponsorloop door de voorzitter van de jeugdcommissie vindt plaats aan het einde van het pupillenkamp op zondagmiddag 19 juni.

Nieuwe organisator loop

Het jubileumjaar valt samen met het eerste lustrum van de sponsorloop. Voor de organisatie van de zesde sponsorloop in het voetbalseizoen 2011/2012 heb ik het stokje overgedragen aan Daphne van der Kooij (moeder van Ian, nu F2). Heel veel succes!

(Noot van de redactie namens Olympia) Als nimmer (be)rustende drijfveer heeft Wilma Neefjes vijf jaar de kar van de sponsorloop getrokken.

Chapeau en veel dank daarvoor!


 
Iedereen die heeft meegewerkt aan deze geslaagde zaterdagmorgen 4 juni, in het bijzonder Olympiaantje, de junioren die de activiteiten hebben begeleid, keeper Robbert Dols en natuurlijk de voetballers zelf en hun sponsoren: heel erg bedankt!

Wilma Neefjes.

P.S. Acht spelers van de D-jeugd speelden 4 juni mee in een team bij de districtsfinale voor het schoolvoetbal groep 7/8. Of veel D-spelers mee waren gegaan als supporter bij deze knappe sportieve prestatie? Jay en Mitchell streden in ieder geval als enige D-spelers voor de prijzen op de drie onderdelen.
 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.