View Article

28

Contributie betalen met Rotterdampas met kindpakket, aanschaf sporttenue via Kinderfonds

Het nieuwe ‘pasjaar’ van de Rotterdampas gaat 1 maart in. Dat betekent dat heel veel pashouders hun pas weer kunnen verlengen. De gemeente Gouda heeft als beleid, dat kinderen gelijke kansen moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen en biedt daarom het Kindpakket aan. Het Kindpakket is bedoeld voor kinderen (4 tot 18 jaar) die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen waar weinig geld overblijft om te kunnen besteden aan sporten of andere zaken buitenshuis. Hiervoor is de samenwerking met de Rotterdampas aangegaan.

In maart van ieder jaar worden er twee coupons op de pas gezet, die per coupon staan voor een halfjaar lidmaatschap van een vereniging of voor muzieklessen. Heeft u kind bijvoorbeeld de zwemles betaald met de Rotterdampas, dan is het niet mogelijk om diezelfde periode een andere sport of muzieklessen met de Rotterdampas te betalen.

Bij Olympia wordt met de Rotterdampas het eventuele inschrijfgeld en de contributie betaald. Gezinnen die van deze regeling gebruik willen maken, kunnen de pas aanvragen bij de gemeente Gouda. Een kopie van de Rotterdampas, met daarop geschreven de naam van het lid,  kunt u in de brievenbus ‘bestuur’ in de hal van het clubhuis doen. Na ontvangst wordt voor verwerking zorg gedragen. Doordat het in het systeem van Olympia  niet mogelijk is om de aanmaak van facturen op betaling via Rotterdampas te selecteren, ontvangt u een factuur voor de contributie via de ledenadministratie. Indien u bij de secretaris heeft aangegeven, dat de contributie via de Rotterdampas moet worden betaald en u heeft nog geen andere sport via de Rotterdampas laten vergoeden, hoeft u deze factuur uiteraard niet nogmaals te voldoen. Vragen kunt u richten aan: secretaris GC & FC Olympia, secretaris@gcfc-olympia.nl 

Naast de Rotterdampas bestaat ook de mogelijkheid om via het kinderfonds (tot 18 jaar) een Olympia-tenue (shirt, short en kousen) aan te schaffen. Ouders kunnen via de website van de Brede School het aanvraagformulier downloaden en invullen, laten ondertekenen door een professional (in dit geval secretaris GC & FC Olympia) en opsturen of in de brievenbus van de Brede School op school te doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Kinderfonds? Neem dan contact op met Ayse Candan (Brede School coördinator) via ayse.candan@bsgouda.nl of 0182-527101.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.