View Article

17

Olympia JO19-1 stunt tegen Concordia JO19-1

Olympia speelt thuis tegen koploper Concordia in weersomstandigheden die voor verrassingen kunnen zorgen en dan hebben we het vooral over de felle wind die er staat. Olympa staat op de een-na-laatste plek in de poule en uit werd er met 9-1 verloren van deze tegenstander. Maar er staat nu een ander team, men weet waar men voor vecht, lijfbehoud in de Hoofdklasse, en dat laten de jongens dan ook zien. 

 

 

Concordia is dan wel de technisch betere ploeg in de eerste helft en komt ook op voorsprong, maar voor rust nog komt door heel hard werken met en voor elkaar en het vele coachwerk vanaf de bank, de gelijkmaker op de borden! Op aangeven van Jens is het Anouar die de bal het laatste zetje geeft voor deze in het doel verdwijnt. 

In het begin van de 2e helft vind de apart fluitende arbiter dat de bal op de stip moet voor Concordia, een kans die ze zich niet laten ontnemen. Olympia laat de koppies echter niet hangen en gaat door met wat het al de hele wedstrijd doet; hard werken en vechten voor elke bal. En na enkele kansen over en weer is het dan uiteindelijk invaller Lucas (min) die de bal achter de keeper van Concordia schiet; 2-2. En dan is het de wedstrijd uitspelen, is er nog een grote kans op de 3-2 maar heeft keeper Maurits ook nog wat kust- en vlieg werk te verrichten. Groot is dan ook de opluchting als het laatste fluitsignaal klinkt en zeer terecht dat dit punt als een overwinning wordt gevierd! 

Komende 2 weken speelt de ploeg van invallend trainer Rens uit tegen directe concurrent DOSR en uit bij GDA. Zaterdag 6 april staat dan de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen andere directe concurrent Quick Boys. Alle support voor deze ploeg is dan ook zeer welkom!! (net als uiteraard voor alle ploegen!)

Mirelle Kool - coördinator O19Afbeeldingen

  • Olympia JO19-1 stunt tegen Concordia JO19-1
  • Olympia JO19-1 stunt tegen Concordia JO19-1
  • Olympia JO19-1 stunt tegen Concordia JO19-1
  • Olympia JO19-1 stunt tegen Concordia JO19-1


Plaats reactie

Only registered users may post comments.