View Article

29

Teampagina's geactualiseerd

Alle teampagina's zijn weer bijgewerkt. Oude berichten zijn verwijderd en de foto's zijn gearchiveerd.  De competitie-indeling van het nieuwe seizoen is ingevoerd. Ook het programma voor de komende weken, de actuele stand en de uitslagen van de afgelopen week kunnen op de teampagina worden geraadpleegd.

De meeste teamleiders hebben inmiddels de rechten gekregen om op de teampagina mededelingen en andere teamgerelateerde informatie te plaatsen. Leiders die dit nog niet gedaan hebben, hoeven alleen even een mailtje te sturen naar de webmaster.

Het clubprogramma voor de jeugd en voor de senioren is ook weer beschikbaar. Wist u overigens dat u via het programma op de website van tegenstanders kunt komen door simpelweg op de naam van het team te klikken? Ook de routebeschrijving voor uitwedstrijden is met een klik beschikbaar door op het TomTom icoontje voor de naam van de tegenstander te klikken. De TomTom routeplanner geeft ook vertragingen op lokale wegen weer!

Ook de uitslagen van gespeelde wedstrijden zijn op de Olympia site te raadplegen. De uitslagen van de jeugd en van de senioren zijn over het algemeen nog op de speeldag zelf in te zien. Is er een wedstrijdverslag gemaakt, dan verschijnt er een linkje achter de uitslag waarmee je direct het verslag kunt lezen. Alle laatste wedstrijdverslagen staan overigens verzameld op de pagina Wedstrijdverslagen.

De actuele stand van Olympia 1 is ook te zien op de homepage.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.