View Article

30

Plus geeft € 20.000,- weg!!!

Plus heeft een verenigingsactie opgezet waarbij er onder de aangemelde Goudse verenigingen € 20.000,- wordt verdeeld. Uiteraard heeft GC & FC Olympia zich ook aangemeld. Wij roepen daarom al onze leden en familie van leden op om boodschappen te doen bij Plus Kornneef (Noord) of Plus van Ee (Korte Akkeren) en Olympia te steunen.

Hoe werkt het?

De spelregels

·         Er wordt een vast bedrag verdeeld over alle verenigingen. Des te meer punten, des te meer geld een vereniging krijgt.
·         Bij besteding van 10 euro in de winkel en bij speciale actieproducten krijgt elke klant een voucher met streepjescode. Deze voucher is eenmalig te gebruiken voor een vereniging naar keuze.
·         De voucher kan alleen worden in gescand op de speciale actiekast in de winkel
·         De stand wordt direct bijgewerkt en is te zien op deze website en op de schermen in de winkel.
·         De sponsoractie loopt van maandag 1 oktober t/m zaterdag 30 december 2012
 
Dus hoe meer boodschappen u bij PLUS doet en voor GC & FC Olympia kiest, des te meer geld vloeit er terug in onze vereniging.


Hoe werkt de actiekast?
Op de speciale actiekast in de winkel vind u een touchscreen en een barcodescanner. U scant de voucher met streepjescode en kiest vervolgens op het scherm de vereniging van uw keuze. Op het scherm boven de actiekast wordt uw stem direct verwerkt in de stand.

Welke winkels doen mee?

PLUS Van Ee - Constantijn Huijgensstraat 110 (2802LZ, Gouda)
PLUS Koornneef - Thorbeckelaan 1 (2805CA, Gouda)

Voor meer informatie kijkt u op: http://www.spaarinfo.nu/plusgouda/
Plaats reactie

Only registered users may post comments.