View Article

20

Update 31 mei Olympia 133 jaar

De voorbereidingen voor een spetterende Olympia oudejaarsavond zijn in volle gang. Een update van de Sfeercommissie over de vorming van Oud-Olympia, de band die het geheel muzikaal komt begeleiden en het volledige programma:

olympia 1Oud Olympia krijgt steeds meer vorm!

Trainer Vincent Govers heeft niet te klagen over zijn spelersmateriaal, inmiddels zijn er al 21 spelers bekend die hun opwachting maken om nog een maal de voetbalschoenen aan te trekken om het huidige Olympia te verslaan!  De volgende spelers maken zeker hun opwachting:

-          Hans Streefland

-          Bas Mol

-          Carl Flux

-          Peter Boele

-          Duncan en Glenn Eduard

-          Ton Molenaar

-          Richard Venneker

-          Rob van der Vijgh

-          Rene van der Zwet

-          Arie van den Berg

-          Dirk Slobbe

-          Gerrit Bogaard

-          Grant Pickney

-          Onno en Jan van Os

-          Ronald Tuyl

 

De komende weken zullen we nog een hoop nieuwe namen bekend gaan maken via de website, facebook en twitter!

 

Optreden de Zeister Toppers!

De band is bekend! Op de 31e zullen vanaf 21:00 niemand minder dan de Zeister Toppers de avond aan elkaar zingen. Wie zegt u? De Zeister Toppers! Waarschijnlijk minder bekend in Gouda maar in Zeist mogen zij op menig feest hun oeuvre delen met het publiek. Zo zingen zij het ene moment op Koningsdag voor 1000 man publiek, maar zijn zij ook weer te vinden op smartlappenfestival in Utrecht in de kroegen. Net als de toppers zingen zij een breed scala aan muziek van de 70s, 80s tot aan de nieuwste Nederlandstalige knallers.

Volledige programma

17:45 uur: Onderlinge wedstrijd kampioenen Olympia 2018-19
19:00 uur: Wedstrijd Oud-Olympia – Olympia 1
21:00 uur: Start feestavond met de Zeister Toppers live in de rood-zwart gekleurde kantine
22:00 uur: Huldiging meest waardevolle spelers 2018-19
00:00 uur: 133e verjaardag Olympia
01:00 uur: Afsluiting

Vanaf 18:30 uur kan eenieder zich tegoed doen aan hapjes van de barbecue! Tevens worden rond de nu al memorabele wedstrijd tussen Oud-Olympia en het huidige Olympia 1 verschillende Olympia-supporters, -werknemers en -kampioenen in het zonnetje gezet. De feestavond begint om 21:00 uur met een spetterend live-optreden van de Zeister Toppers in de feestelijk aangeklede kantine. Om 00:00 uur zullen we met zijn allen proosten op de 133e verjaardag van GC&FC Olympia. Iedereen is welkom vanaf 17:00 uur. Kom allemaal om er een gezellige avond van te maken!Dus.... zet vrijdag 31 mei in de agenda en proost met elkaar op de start van het 134e jaar van Olympia!! 

De Sfeercommissie (Tom Roeloffs, Joris van den Ban, Remon Smitskamp, Fleur van der Gaag, Stefan Spaan, Laurens Bogaard, Dennis Sosef)
Plaats reactie

Only registered users may post comments.