View Article

18

Nieuwe Olympia website voor smartphones

De Olympia website wordt steeds meer bezocht. Sinds het begin van dit seizoen wordt de site gemiddeld zo'n 700 keer per dag bekeken, met een uitschieter naar 1300 op de zeer regenachtige zaterdag 6 oktober.
Opvallend is dat het aantal bezoekers met een iPhone of een andere mobiel toestel inmiddels opgelopen is tot 17% van het totale bezoek. Reden genoeg om de al bestaande, vrij simpele, mobiele website van Olympia te vernieuwen. Het grote voordeel van deze nieuwe website is dat bezoekers met een mobiel apparaat deze als eerste te zien krijgen als ze naar de Olympia site surfen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid alsnog naar de volledige site te gaan.

De mobiele website wordt nog verder ontwikkeld, maar de belangrijkste algemene informatie kun je er al op terugvinden, zoals het programma (inclusief eventuele afgelastingen), uitslagen en nieuws. Voor bezoekers van Olympia ontbreken de contactgegevens en een routebeschrijving uiteraard niet.

De bedoeling is dat van ieder team de belangrijkste informatie ook op de mobiele website te vinden is, zoals mededelingen, de stand en het prikbord. Heb je vragen of suggesties voor de mobiele website, stuur dan een mailtje naar webmaster@gcfc-olympia.nl

De mobiele site is ook direct te benaderen op http://m.gcfc-olympia.nl

Plaats reactie

Only registered users may post comments.