View Article

11

5e editie Generation Next

Alle spelers, ouders, leiders en trainers van alle teams uit de O8 en O9 jeugd (vroeger F'jes), twee competitieteams uit de voetbalschool en MO11 zijn uitgenodigd voor de vijfde editie van Generation Next op zaterdagmorgen 19 augustus 2017. 

Zaterdagmorgen 19 augustus is de vijfde vernieuwde editie van het programma Generation Next. Dit is een in 2013 door Olympia ontwikkeld programma geïnspireerd door de pedagogische aanpak van de vreedzame school. Tijdens deze ochtend willen we de teams - spelers, leiders, trainers en ouders - kennis met elkaar laten maken, informatie delen over de vereniging en het voetbalseizoen en met elkaar in gesprek gaan over sportiviteit en respect. De spelers en leiders maken die ochtend onder begeleiding afspraken in het eigen team hoe zij er een sportief seizoen van willen maken. De spelers worden verwacht in voetbal/trainingskleding.

 

Programma Generation Next V op 19 augustus:

8.45 uur: ontvangst O8 en O9 teams (ouders en leiders/trainers kantine; spelers op het veld)
9.00 uur: start training voor de spelers op kunstgrasveld
9.00 uur: start programma in de kantine voor ouders en begeleiders met o.a. voorstellen nieuwe leiders en trainers, informatie over het “nieuwe” voetballen, de rol van de spelbegeleider. Algemene informatie over het verloop van het seizoen

9.45 uur - 10.00 uur Pauze groep ouders O8 en O9, inloop twee voetbalschool-teams en MO11

10.00 uur: leiders en begeleiders via de werkgroep sportiviteit en respect verzamelen de spelers per team voor de hoofdingang voor kennis maken en het maken van afspraken over hoe ze er met elkaar een superleuk sportief seizoen van willen maken (in de kleedkamers)
10.00 uur: start ouderprogramma in de kantine rond sportiviteit en respect: hoe gaan we met elkaar om? Start met voorstellen van aanwezige leden jeugdcommissie. Voor alle ouders van O8, O9, MO11 en twee voetbalschoolteams
10.40 uur: presentatie teams aan de ouders, groepsfoto met Olympiaantje
11.00 uur: einde programma voor O8 en O9 teams en begeleiding

11.00 uur: start training MO11 en twee voetbalschoolteams op het nieuwe kunstgrasveld
11.00 uur: start programma met informatie van Hoofd Jeugdopleiding, manager pupillen en de scheidsrechtercoördinator jeugd voor ouders en leiders MO11 en twee voetbalschoolteams (kantine)
12.00 uur einde vijfde editie Generation Next

Heb je als ouder of leider / trainer interesse om (een deel van) het programma bij te wonen, maar is je team niet uitgenodigd? Meld je dan per e-mail aan bij de werkgroep sportiviteit en respect, die de ochtend organiseert: werkgroepsportiviteitenrespect@gcfc-olympia.nl of neem contact op met Wilma Neefjes, coördinator van de werkgroep. 

Hele fijne zomervakantie en tot 19 augustus!

Het Generation Next team:
Daphne van der Kooij, Martina Francken, Marjolein Schuijt en Wilma Neefjes
Plaats reactie

Only registered users may post comments.