View Article

30

Gewijzigd trainingsschema 2019-2020

Het trainingsschema met veld- en kleedkamer-indeling is klaar. Vanaf 2 september zijn dit de trainingstijden. Ten opzichte van het eerdere trainingsschema hebben we nog een aantal tijden aan moeten passen. Onder meer omdat we komend seizoen het trainingsveld nog niet kunnen gebruiken en we veld 3 nog enigszins moeten ontzien. Dat vraagt van iedereen een beetje inschikken. De eerste weken is ook het hoofdveld nog niet beschikbaar, dus is de ruimte nog beperkter. Graag begrip hiervoor.

Het definitieve trainingsschema met de veld- en kleedkamer-indeling vind je onder de knop "Training" op de homepage of via gcfc-olympia.nl/Trainingsschema
Check  nog een keer goed op welke tijden jouw team traint, op welk veld dat is en welke kleedkamer voor je team beschikbaar is.

De keeperstrainingen zijn voor de keepers die hiervoor worden uitgenodigd. Omdat het aantal keeperstrainers op dit moment beperkt is, kunnen we niet alle keepers iedere week een aparte keeperstraining bieden.

Deze en komende weken vragen we van iedereen begrip voor het feit dat mogelijk nog niet alles op rolletjes loopt. Het is voor iedereen, trainers en spelers, weer even wennen. En iedereen moet zijn eigen plek en draai weer vinden. Het Hoofd Jeugdopleiding, Jan Chris Kuipers, en Technisch Jeugd Coördinator, Eddy Souisay, zijn er voor support en ondersteuning van de trainers en voor zover nodig zorgen zij dat de teams die nog geen trainer hebben, ook aan de gang kunnen gaan. Met begrip voor elkaar en er samen iets van willen maken, gaat dat zeker goed komen. 

Oproep: we zoeken enthousiaste ouders die 1 of 2 uren in de week een jeugdteam willen trainen of willen ondersteunen bij de training. Je hoeft geen ervaring te hebben als trainer. Onze technische staf voorziet je van een trainingsprogramma, -oefeningen en tips. Zij maken je ook wegwijs op het trainingsveld en tijdens de training, voor zover nodig. Heb je interesse? Neem dan contact op met Jan Chris Kuijpers hjo@gcfc-olympia.nl.Plaats reactie

Only registered users may post comments.