View Article

18

Olympia Oliebollentoernooi 2012

De inschrijvingen voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia op donderdag 27 december 2012 stromen binnen! Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan snel in. Alle E- en F-spelers, en dit keer ook de Voetbalschool, zijn welkom. Locatie is dit jaar Sporthal De Zebra. Onder het genot van een heerlijke oliebol kun je dan het voetbaljaar 2012 op een sportieve en gezellige manier afsluiten!

In korte wedstrijdjes wordt het toernooi in een snel tempo afgewerkt, waardoor iedereen aan bod komt. Voor aanvang van het toernooi zorgen wij voor een evenwichtige samenstelling van de teams, waardoor het naast een erg leuke, ook een heel spannende dag zal worden!

De toernooi dag wordt in twee delen gesplitst. Van 9.00 tot 12:00 uur (8.45 aanwezig) is het de beurt aan alle F-spelers en de Voetbalschool. Van 12:30 tot 15:30 uur (12:15 aanwezig) is het tijd voor alle spelers uit de E.

Ouders en andere supporters zijn uiteraard van harte welkom en hebben vanaf de tribune een prima overzicht op de prestaties van hun helden.

Speel jij in de E, F of Voetbalschool en wil je hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan nu in via de website van Olympia, onder Evenementen – Oliebollentoernooi! Je mag ook een mail sturen aan jeugdtoernooien@gcfc-olympia.nl Deelnamekosten zijn 2 euro. En zorg dat je alvast sportschoenen met witte zolen hebt.

Tot 27 december!

De Jeugdtoernooiencommissie


Plaats reactie

Only registered users may post comments.