View Article

09

Trainingskamp Tenerife (3)

De geplande aquagym dinsdagmorgen kwam helaas door omstandigheden te vervallen. In plaats daarvan werd een flinke wandeling uitgezet door Bart Jan, onze fysio. Zo hebben we dus ook nog wat van de omgeving gezien, waar het voor de groep vanwege alle activiteiten nog niet toe was gekomen.

De middag werd benut om wat rust op te doen en om evaluatiegesprekken met diverse spelers te voeren. Helaas was het weer iets minder dan we gewend waren. We moesten nu ons shirt aanhouden als we langs het zwembad een ligstoel namen. Afzien!

Aan het eind van de middag vertrokken we naar het knusse complex van UD Ibarra, in het Oosterwei van Adeje, voor de twee geplande oefenwedstrijden tegen het eerste en tweede team van de lokale trots.
Door blessures, van blessures terugkomende spelers en eilandgriepjes was het voor de technishe staf wel wat gepuzzel om twee representatieve teams op te stellen. Maar, ondanks een wellicht verrassende opstelling, het moet gezegd, de teams die in het veld kwamen waren gebrand op een goed resultaat. Erg jammer was het dan ook te moeten constateren dat beide teams een tegenstander troffen die een maatje te groot was. Olympia 1 herstelde in de tweede helft een 3-1 achterstand tot 4-2, beide teams scoorden in die helft één keer. Dat maakte de nederlaag ietsje draaglijker. Het tweede moest de tegenstander vier doelpunten toestaan. Ongetwijfeld zal de vermoeidheid een rol hebben gespeeld, want een aantal doelpunten werd UD Ibarra cadeau gedaan.

Na de wedstrijd liet de club zich van haar meest gastvrije kant zien. Er werd een grote pan heerlijke paella neergezet en een paar varkens van een boer in de buurt had er aan moeten geloven voor hun spare ribs. Super!

Na dit smakelijke toetje hotelwaarts en het mandje in. Vanmorgen stond immers weer een training op het program. Deze keer een niet al te zware, maar wel leuke, training met onder andere handbal (!?). Op de terugreis naar het hotel werd de buschauffeur gevraagd te stoppen bij het Siam Park. Een soort reuze Tikibad. De gehele groep, begeleiding incluis, heeft zich vervolgens in fantastisch weer, een ruime middag bijzonder vermaakt in (reuze) glijbanen, rollercoasters te water en allerlei wildwaterbanen, golfslagbaden en wat niet meer. Tussentijds kon worden gerelaxed aan een speciaal aangelegd strand met, uiteraard, de uitgiftepunten van allerlei lekkers niet al teveel uit de buurt.

De avond wordt naar eigen keuze ingevuld. Vanwege de uitstekende sfeer en de heerlijke groep is de geplande check-in tijd door de technische staf een uurtje verlaat. Dit werd uiteraard in dank aanvaard, met in het achterhoofd natuurlijk de laatste training van deze week, namelijk morgenochtend om 10:00 uur.

In de middag zullen nog wat evaluatiesessies worden gehouden. Ook staat de traditionele groepsfoto op het programma. Daarna wordt 's avonds de strijd nog een keer aangebonden tijdens het niet minder gebruikelijke avondje bowlen. Kortom, we vervelen ons geen moment!

De foto's zijn te vinden in het fotoalbum (wat regelmatig wordt aangevuld).

Tot later!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.