View Article

22

Reda Azim nieuwe trainer VR1

Het heeft even geduurd, maar we zijn daarom niet minder trots te kunnen melden dat Reda Azim met ingang van het komende seizoen de trainer van onze VR1 is. Reda is afkomstig van VV Haastrecht waar hij zijn TC3 trainersdiploma behaalde en onder andere de vrouwen en de C1 trainde. In het dagelijks leven werkt Reda bij Defensie. Daarnaast is hij instructeur in de verdedigingssport Krav Maga.

Wij wensen Reda veel succes met de VR1 in de 2e klasse!

VR1 is ingedeeld in de 2 Klasse F met daarin een zestal Brabantse ploegen en het Noordhollandse Velsen. Oude bekenden zijn DUNO en Viola. DUNO kwam vorig seizoen op miraculeuze wijze in de 2e klasse terecht en op even miraculeuze wijze wist het degradatie wist te ontlopen. Met Viola uit Chaam hebben we nog een appeltje te schillen. Het voorkwam in de finale van de nacompetitie dat Olympia vorig seizoen al 2e klasser werd.

Gelukkig zijn niet alle uitwedstrijden ver weg. Naast het genoemde DUNO (Den Haag) bevinden SEP (Delft) en Antibarbari (Rotterdam) zich op een plezieriger afstand.

In de beker neemt VR1 het op tegen Jodan Boys (za 2e klasse), Cabauw (zo 3e klasse) en Sparta (za 3e klasse).

Het seizoen begint voor VR1 op dinsdag 8 augustus met de eerste training. Op zondag 20 augustus staat een oefenwedstrijd tegen DUNO op het programma en op zaterdag 26 augustus neemt VR1 deel aan de derde Goudse Derbydag bij Jodan Boys.


Plaats reactie

Only registered users may post comments.