View Article

29

'Matching' avond vrijwilligers

Zoals bekend is de Vrijwilligerscommissie (VWC) van Olympia druk doende haar beleid verder handen en voeten te geven. Speerpunt van dat beleid is natuurlijk waar het uiteindelijk echt om te doen is en dat is werven, begeleiden en matchen van vrijwilligers onder het motto “binden en verbinden”. In dat kader organiseert de VWC op woensdag, 30 januari aanstaande de eerste “matching-avond”.

Deze avond is speciaal bedoeld voor leden die zich hebben aangemeld voor een vrijwilligerstaak alsmede leden welke nog geen keus hebben gemaakt. De leden kunnen zich onder meer laten informeren door de aanwezige commissieleden over de taken van de gekozen functie. Voor leden die wat willen doen, maar nog zoekende zijn, bestaat de mogelijkheid om op deze avond alle commissies aan te doen. Keuze gemaakt, maar blijkt na een gesprek de taak toch niet passend, dan kan er verder georiënteerd worden. Is er sprake van een rooster, dan kan er direct ingetekend worden. Zijn er tenslotte leden die willen afzien van een vrijwilligerstaak, dan bestaat de mogelijkheid om deze af te kopen.

Uiteindelijk hopen we dat een zo groot mogelijk aantal openstaande functies toegewezen kunnen worden én dat zoveel mogelijk leden een passende taak vinden.

De matching avond begint om 19.30 uur in het clubhuis van Olympia.  
Plaats reactie

Only registered users may post comments.