View Article

25

VriendenLoterij Belactie door selectie groot succes!

Het leek gisterenavond wel een callcenter in de kantine van Olympia. Na een briefing door belinstructeur Joost van de VriendenLoterij gaat een behoorlijk deel van de seniorenselectie aan de slag. Systematisch worden alle leden, donateurs en overige bekenden gebeld met het verzoek om voor de Olympia nieuwbouw mee te gaan spelen in de VriendenLoterij. Voor 11 euro per maand kans op mooie prijzen en altijd prijs voor Olympia. Het blijkt al gauw dat we zeer veel commercieel talent binnen de groep hebben, want al snel worden de eerste deals gesloten.

Het wordt ook een beetje een onderlinge competitie en in nog geen twee uur slaagt het belteam er in om maar liefst 175 loten te verkopen. Dat levert Olympia een bonus op van 300 euro en daarnaast nog eens maandelijks 5.50 euro per lot zolang de deelnemers meespelen (bijna 1.000 euro per maand met dit aantal). Wanneer minimaal 3 maanden wordt meegespeeld maakt Olympia ook kans op een extra bonus tot 5.000 euro en daar lijken we kans op te maken gezien het grote aantal verkochte loten. De onderlinge competitie wordt gewonnen door maestro Michel Heuvelman met 28 verkochte loten (tsja, je bent niet voor niets bestuurslid commerciële zaken). Hij wordt op de voet gevolgd door Rick van der Vijgh met 21 loten en Djordy van der Zwet met 15 loten. Ook Gregory Castano, Milan van der Zwet, Glenn Heuvelman en Jorik van der Gaag weten 10 of meer loten aan de man te brengen. Alle bellers hartelijk dank namens de club!

Indien u niet bent gebeld tijdens de belavond of wellicht niet thuis was, maar toch wil meespelen in de VriendenLoterij voor Olympia: klik dan hier.

Indien u niet aan de loterij wil meedoen maar wel een directe financiële donatie wil doen aan de Olympia nieuwbouw, dat kan via het speciale nieuwbouw banknummer 678001 bij ING Bank ten name van GC&FC Olympia. Voor informatie over fiscaal aftrekbare donaties en overige mogelijkheden kan contact worden opgenomen via e-mail: nieuwbouw@gcfc-olympia.nl .
Plaats reactie

Only registered users may post comments.