View Article

21

Zaterdag 25 juni: ophalen jubileumkalender

Het team van Ronald Tuyl, Thijs van Groningen en Mark Spaan was de afgelopen maanden met de fotocamera soms al heel vroeg in het weekend op de velden te vinden. Alle teams zijn voor de hoofdtribune door de mannen op de foto vastgelegd. Het hoogtepunt was natuurlijk de groepsfoto op de openingsdag van de jubileumfestiviteiten op 14 mei.

Een beroepsfotograaf van de Voetbal International heeft alle Olympianen (lid, vrijwilliger, donateur of sponsor) op de gevoelige plaat vastgelegd. Daarna is hard gewerkt aan het in elkaar zetten van een kalender waar alle foto’s een plek hebben gekregen.

Zaterdag 25 juni is het zo ver: de kalender ligt voor alle jeugdleden klaar in de kantine.Van 9.00 tot 12.00 uur kunnen zij hun kalender komen ophalen. Ook spelende senioren kunnen hun kalender die morgen meenemen. Maar hier graag per team, om het uitdelen overzichtelijk te houden. Er volgen meer ophaalmomenten voor alle leden, mogelijk in combinatie met de ledenvergadering of de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen. Zie hiervoor de berichten op de website!
 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.