View Article

21

Overschrijven of opzeggen

Nu de meeste competities zijn afgelopen is de periode van overschrijvingen weer aangebroken. Spelers die vertrekken bij Olympia en naar een andere club gaan hebben overschrijving nodig.

Dit geldt natuurlijk ook voor spelers die van een andere club naar Olympia willen komen. Hieronder staat hoe dit in z'n werk gaat.

Bij Olympia vertrekkende spelers

Senioren en junioren vanaf de C leeftijd kunnen het benodigde overschrijvingsformulier hier downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier kan worden ingeleverd t/m woensdag 5 juni. Dit kan op donderdag 30 mei op Olympia (zie onder) of via de post op:

Olympia Ledenadministratie
p/a Gortmolenerf 44
2807 EJ  GOUDA

De overschijving wordt verleend als aan alle verplichtingen jegens de club is voldaan, dwz contributie en eventuele boetes betaald, sponsorspullen ingeleverd, etc.
Het weer ophalen van het door Olympia ingevulde formulier en de spelerspas kan op donderdag 30 mei of donderdag 6 juni tussen 20:00 en 21:00 uur op Olympia. Vervolgens dient het formulier ingeleverd te worden bij de nieuwe vereniging. Deze zorgt voor verdere invulling en verzending naar de KNVB.

Voor pupillen (F, E en D) geldt een versimpelde procedure. Ouders/verzorgers dienen een e-mail te sturen aan de ledenadministratie om de overschrijving in gang te zetten.

Opzeggingen, zonder dat er een nieuwe club is, dienen overigens vóór 15 juni te worden gemeld. Opzeggen na 15 juni kan wel, maar dan ben je minimaal een halfjaar contributie verschuldigd. Bovendien stel je de mensen die de teams indelen dan weer voor een probleem. Weet je al dat je stopt met voetballen? Meld dit dan zo snel mogelijk!

 

Spelers die van een andere club naar Olympia willen komen

Zij dienen zich altijd eerst aan te melden als aspirant lid. Dit kan tot woensdag 5 juni.

Olympia neemt, alleen als er plaats is in de betreffende teams/leeftijdsgroep, contact op voor het maken van een afspraak. Pas daarna wordt eventueel een overschrijvingsformulier in behandeling genomen.

Het heeft dus geen zin onaangekondigd met een overschrijvingsformulier naar Olympia te komen!
Plaats reactie

Only registered users may post comments.