View Article

01

Olympia verkoopt 39 heipalen

De aktie rondom de sponsoring van de heipalen is een groot succes geworden. In relatief korte tijd zijn er 39 stuks aan de man gebracht! Voor 250,- euro kon je als bedrijf of particulier sponsor/eigenaar van een heipaal worden. In de hal van het nieuwe clubhuis wordt als dank een blijvend aandenken aan de sponsors gerealiseerd. De opbrengsten komen uiteraard volledig ten goede aan de nieuwbouw. De volgende bedrijven/personen hebben een heipaal gesponsord:

ABN AMRO, Art & Sign BV, Business Club Olympia (2 stuks), Chem Dry R&O BV (2 stuks), Dean Molenaar, Dick Verddoold,  Elftal Olympia A3, Elftal Olympia D3, Familie Neefjes (3 stuks), Ferdo Grit, Fiskare Fiskale en administratieve dienstverlening, Hof-Hoorneman Bankiers, IRIS Corporate Finance (4 stuks), J.J. Dortwegt Holding B.V. (4 stuks), Praktijk Willem de Zwijger, Pupillenkamp, R.J.H. Dekker Holding B.V. (2stuks), Roland van de Ban, Schoonmaakbedrijf Heuvelman BV (2 stuks), Schoonmaakservice van der Zaan, Stan de Ruiter, Trainingskampen.nl, Verzijl Sport, Vincent Govers, Voogt BV, WEA Accountants & Adviseurs, Wijnand Stehouwer.

Het bestuur van Olympia is deze bedrijven en particulieren dank verschuldigd en is zeer verheugd dat er weer een mooie stap gezet is in de realisatie van de nieuwbouw en de sportieve toekomst van onze vereniging.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.