View Article

09

Langs de Lijn

Dit weekend langs de lijn:

- De dames van Olympia hebben de 5e overwinning van dit seizoen behaald! De dames van RVC'33 werden met 4-2 verslagen, en het ene doelpunt was nog mooier dan het andere! A.s dinsdag spelen de dames de inhaalwedstrijd tegen koploper Stolwijk (20:00 uur) en winst betekent aansluiting bij de Top-3!

- Alle B-teams hebben dit weekend gewonnen in doelpuntrijke wedstrijden! A.s. zaterdag (14/12) komen er zeker voor de B3 en B4 belangrijke wedstrijden aan voor de stand op de ranglijst! 

- Koploper B3 speelt tegen 'medekoploper' Soccer Boys B2. Olympia B4 (3e plek) neemt het op tegen koploper Jodan Boys B5. 

- De A2 momenteel aan kop gaat en a.s. zaterdag het achtervolgende Nieuwerkerk A4 verwacht. 

- Naast de A2 en de B3 ook de D3, E8 en F2 op de eerste plaats staan in hun poule! 

- Het FIFA-kampioenschap het maximale aantal van 40 deelnemers heeft bereikt. Dit kampioenschap (het spelen van het computerspel FIFA-14 op de X-Box 360) wordt gespeeld in de kantine op zaterdag 21 december vanaf 18:30 uur .

- A.s. woensdag is er een 'onder de 14' wedstrijd (combi 2e jaars D-pupillen/1e jaars C-junioren) tegen Alexandria'66 om 19:00 uur.
- Het Oliebollen-toernooi, wat zaterdag 28 december wordt gespeeld, zit al bijna vol! 
- Er is zaterdag een nieuwe scheidsrechter gestart, Lotfi Haji, speler van de C4. Hij floot de wedstrijd van de F8 tegen RVC'33 F2. 


Langs de Lijn? Jazeker, een nieuwe wekelijks terugkerend item met daarin wat leuke nieuwsfeitjes, dat weekend verzameld Langs de Lijn, uiteraard vergezeld van wat foto’s. Nu nog beperkt in het aantal feitjes, maar we hopen daar de komende tijd verandering in te krijgen! Wat leuks of opvallends gezien, gehoord of meegemaakt Langs de Lijn? Mail dan even naar redactie@gcfc-olympia.nl en zo kunnen we deze rubriek uitbreiden met steeds wat meer gebeurtenissen.

Welke leuke feitjes gaat het om? Bijzondere! Een speler van je team heeft na maanden geblesseerd te zijn geweest, zijn/haar rentree gemaakt. Of iemand heeft na bijv. 8 jaar weer eens gescoord. Een team wat een mooie reeks overwinningen neerzet. Zulk soort leuke/aparte dingen gebeuren er en zien we graag terug in deze rubriek! En uiteraard zijn ook foto’s van harte welkom! Afbeeldingen

  • Langs de Lijn
  • Langs de Lijn
  • Langs de Lijn


Plaats reactie

Only registered users may post comments.