View Article

17

Langs de Lijn - deel 2

Dit weekend langs de lijn:

De dames van Olympia hebben de kraker tegen koploper Stolwijk op dinsdagavond ruim gewonnen, 6-3! En terwijl het echt niet warm was, was het een hele leuke wedstrijd om te zien en doen de dames het deze 1e seizoenshelft erg goed!

Speler Dennis Bol uit het veteranenteam had een heel druk voetbalweekend: zaterdagmorgen D1 gefloten, zaterdagmiddag met heren zaterdag 1 gespeeld en zondag met het veteranenteam op het veld. 

Renee v/d Zwet, o.a. oud eerste elftal en dit jaar 25 jaar lid (speldje voor gekregen) van Olympia, is deze maand (9 december) 50 geworden!

Zondag was een belangrijke wedstrijd voor het veteranenteam. Iedereen was gelukkig weer hersteld van blessures, maar voor de zekerheid als extra man de voorzitter mee in de spits. Helaas werd er met 4-2 verloren van koploper Bodegraven.

Er is dit weekend wederom een nieuwe scheidsrechter gestart: Anouar el Yaacoubi uit C5. Hij floot F7, die na een reeks van minder goede uitslagen zaterdag met gelijkspel eindigde na een heel sportieve wedstrijd. Zijn eigen team, C5, vierde 's middags feest met het team met een patatje in de kantine na een grote overwinning van 11 - 0.

Drie B-team hebben wederom gewonnen en één team, B4, speelde gelijk in een spannende wedstrijd tegen Jodan Boys B5. De keeper van onze B4 was geblesseerd; een invaller zonder keepershandschoenen moest het doel de eerste helft verdedigen. Tweede helft met handschoenen van een van de keepers van A2 (die net met wederom een overwinning van het veld gingen) die het keepen iets aangenamer maakte.

Wie gaat er FIFA-kampioen worden? De geheime trainingen zijn gestart, hebben we uit zeer betrouwbare bronnen vernomen! A.s. zaterdag, vanaf 19:30 gaan we in de kantine kijken hoe er gestreden gaat worden!
Plaats reactie

Only registered users may post comments.