View Article

18

Druk programma nieuwjaarsreceptie 2014

Tradities zijn er om in stand te houden. Daarom heeft het bestuur in al zijn wijsheid besloten om ook aankomend jaar de nieuwjaarsreceptie weer op 1 januari te houden. Alle leden, sponsors, donateurs en iedereen die Olympia een wam hart toedraagt is van harte uitgenodigd. Uiteraard met aanhang. Er moet per slot van rekening wel iets te zoenen zijn.

Tevens is er de gelegenheid om tussen 15:30 en 17:00 onder begeleiding een rondleiding te maken over onze spectaculaire nieuwbouw. Voorzitter Edo Neefjes zal in zijn nieuwjaarsrede terugblikken op de hoogte en dieptepunten en uiteraard vooruit kijken op het nieuwe jaar. Een jaar dat op voorhand bijna al bijzonder mag worden genoemd. En als dat nog niet genoeg is onthult het vrouwenelftal van Olympia hun prachtige ‘spannende’ kalender. De opbrengsten van de verkoop komen volledig ten goede aan de nieuwbouw. Kortom genoeg redenen om de nieuwjaarsreceptie te bezoeken.
Het barpersoneel zorgt ervoor dat u van heerlijke hapjes en drankjes wordt voorzien. Vanaf 15:30 bent u van harte welkom.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.