View Article

29

Selectie op trainingskamp naar Tenerife

Ook dit seizoen heeft sponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman het mogelijk gemaakt dat de selectie (1e en 2e team) van Olympia op trainingskamp gaat naar het (hopelijk) zonnige Tenerife. Op maandag 6 januari vertrekt de groep in alle vroegte richting Schiphol om pas weer op 14 januari terug te keren, ook weer in alle vroegte.

In de tussentijd wordt een uitgekiend programma afgewerkt waarin een mooie balans is gevonden tussen inspanning en ontspanning. Naast de dagelijkse trainingen en voor beide teams een wedstrijd tegen een lokale tegenstander. Voor de geïnteresseerden: UD Ibarra). Omdat het voig jaar prima is bevallen, staat ook dit keer een bezoek aan het prachtige Tenerife Top Training http://www.tenerifetoptraining.com/en/home op het programma voor het inmiddels traditionele onderlinge beachvoetvolley toernooi. We verblijven net als voorgaande jaren in het uitstekende hotel Jacaranda http://www.hoteljacaranda.es/en/, op loopafstand van het mooie strand van Costa Adeje.

Uiteraard houden we u op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens het trainingskamp, dat net als in eerdere jaren verzorgd wordt door trainingskampen.nl. Iedere dag verschijnt een verslag met foto’s op deze website en op facebook (https://www.facebook.com/gcfcOlympia) worden tussentijdse updates gepost. ‘Like’ dus de Olympia pagina om op de hoogte te blijven!

Bekijk de foto's van vorig jaar.

Afbeeldingen

  • Selectie op trainingskamp naar Tenerife
  • Selectie op trainingskamp naar Tenerife
  • Selectie op trainingskamp naar Tenerife
  • Selectie op trainingskamp naar Tenerife


Plaats reactie

Only registered users may post comments.