View Article

06

Trainingskamp Tenerife 2014 - dag 1

Om 3:30 uur precies draaide de bus vanmorgen de Bodegraafsestraatweg op om koerst te zetten richting Tenerife. Uiteraard met een tussenstop op Schiphol. Al met al verliep de reis voorspoedig. Geen vertraging of andere ongemakken. Alleen bleek Roland van den Ban niet helemaal doorgekomen bij de incheckbalie van Transavia en bleek het paspoort van Bas Mol na zoek te zijn geweest gewoon in zijn andere broek te zitten.

Na aankomst in hotel Jacaranda, de ontvangstruimte lijkt ieder jaar imposanter te worden, bleek de incheckprocedure lekker op z’n Spaans te gaan (niks met Stefan te maken, overigens), oftewel geen haast, komt allemaal uiteindelijk goed.
Het uurtje voor de lunch werd door menigeen in het zonnetje doorgebracht.  Het mag dan in Nederland ongekend zacht zijn qua temperatuur, het is toch een verschil. Anderen kozen voor een klein tukkie of een verkwikkende duik in het zwembad.
Om de spieren die tijdens de reis toch tot inactiviteit waren genoodzaakt enigszins los te maken, hadden Bas Mol cs een leuk toernooitje voorbereid. In van te voren zorgvuldig samengestelde teams werd gestreden op drie velden: voetvolley, basketbal en beachvolleybal. De titel werd verdedigd door het begeleidingsteam dat er bijzonder op gebrand was deze titel te prolongeren. Hiertoe was gemeend een sanering door te voeren in de teamsamenstelling die niet geheel naar wens bleek uit pakken. Het team werd roemloos vierde. De titel ging vanmiddag geheel verdiend naar het team van de ‘oudjes’ Rick, Floris, Joery, Erwin, Nick, Ruben en Stefan.
De inspanningen op de sportaccommodatie van het hotel werden daarna op gepaste wijze voortgezet in de buitenbar boven de waterval.
Na het diner volgt een rustige avond. Het was een lange dag en iedereen zoekt rond 23:00 uur z’n mandje op.Afbeeldingen

  • Trainingskamp Tenerife 2014 - dag 1
  • Trainingskamp Tenerife 2014 - dag 1
  • Trainingskamp Tenerife 2014 - dag 1
  • Trainingskamp Tenerife 2014 - dag 1


Plaats reactie

Only registered users may post comments.