View Article

13

Laatste loodjes trainingskamp Tenerife

Gisteren werd voor de tweede keer deze week het T3 sportcomplex bezocht. Het topsportcentrum was nu het toneel van een Olympiaans voetvolley- en tennistoernooi. Een aantal leden van de begeleiding deed hieraan mee, zo ook ondergetekende.  De reden waarom er helaas geen foto’s van dit evenement zijn gemaakt. Wel is ter plekke de traditionele groepsfoto gemaakt die later gepubliceerd wordt.

Het weer was, zoals vaker deze week, niet stralend, maar het was  wel droog en als het zonnetje doorkwam was het meteen lekker warm. Prima omstandigheden voor een potje tennis of voetvolley in een prachtig decor. Bij het voetvolley gingen Gregory, Roy, Glenn en Mike met de eer strijken. Bij het tennis was de winnaar minder makkelijk aan te wijzen. Joris en Marciano hadden de meeste games gewonnen, maar Martin en Mario claimden ook de eerste plaats omdat ze al hun wedstrijden gewonnen hadden. Na spoedberaad met de internationale tennisfederatie werd besloten dat beide teams de eeuwige roem ten deel viel.

’s Avonds stond het inmiddels ook traditionele bowlen op het programma. De acht banen van het kleine bowlingcentrum waren vol bezet met Olympianen die in groepsverband streden voor de hoogste gezamenlijke score en voor het individuele hoogste puntenaantal. Na twee uur bowlen bleken Erwin, Tom, Raemon, Gregory, Stijn en Chris het beste team te vormen en was de hoogste score voor Rob, die normaal alleen deuken in de baan gooit. Ook aanstormend bowlingtalent Michel Heuvelman viel in de prijzen. Hij leverde een mooie prestatie door zijn achterstand op de een na laatste tot een minimum te beperken.

De rest van de avond werd benut om, ieder op zijn eigen wijze, het trainingskamp af te sluiten. Vandaag nog een dagje strand, vanmiddag (maandag) staat om 17:00 de bus klaar voor vertrek naar het vliegveld.Plaats reactie

Only registered users may post comments.