View Article

07

Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia!

Fleur, Edith en Claudia van Oly's Kinderkledingbeurs organiseren tweemaal per jaar een tweedehands beurs op onder andere de Wethouder Venteweg, het Vlinderplein en peuterspeelzaal de Kubus. Na een zoektocht naar een nieuwe locatie, verheugen zij zich enorm naar de komst naar Olympia op 8 en 9 april! 

De kinderkleding voor de zomer, in de maten 92 t/m 182, ligt deze dagen klaar voor de verkoop in het clubgebouw. De exacte data en tijden zijn:

Dinsdag 8 april van 19:00 - 21:00 uur
Woensdag 9 april van 08:30 - 14:00 uur

Ze hebben een vaste groep mensen die jaarlijks mooie kleding inlevert voor de verkoop. Tevens zijn ze zeer kritisch wat betreft de kleding, het aanbod is zowel nieuw als tweedehands. De meeste kleding is weliswaar gedragen, maar is soms niet van nieuw te onderscheiden. De kleding die wordt aangeboden is regelmatig merkkleding en van goede kwaliteit. 

Vind je het leuk om langs te komen, ben je op zoek naar leuke kwaliteitskleding voor een klein prijsje of ken je mensen die dat zijn, kom dan zeker een kijkje nemen op de beurs! Een ieder is van harte welkom. Mocht je meer informatie willen, kan dat ook, via het mailadres olyskinderkledingbeursgouda@hotmail.com


Plaats reactie

Only registered users may post comments.