View Article

12

Informatiebijeenkomst digitaal wedstrijdformulier

Voor alle (administratief) leiders van de D-, C- en B-teams en A2, voor alle scheidsrechters en voor alle leden van ontvangst wordt er a.s. vrijdag 14 maart van 19:30 tot 20:15 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd omtrent het digitale wedstrijdformulier. Rob van der Gaag zal in de kantine het formulier, welke binnenkort gebuikt gaat worden, stapsgewijs doornemen. Het is dus belangrijk dat een ieder die hiermee te maken krijgt, aanwezig is deze avond!

De komende weken wordt het papieren wedstrijdformulier namelijk vervangen door het digitale wedstrijdformulier, te beginnen met de D-jeugd op zaterdag 29 maart en van de C, B tenslotte naar de A-jeugd vanaf 3 mei. De selectieteams en alle seniorenteams werken al met een digitaal wedstrijdformulier.

Kom voorbereid naar deze avond en lees de KNVB-instructie voor het invullen van het formulier vast door, via deze link: KNVB-instructie en stel je vragen over wat er nog niet duidelijk is. Ook kunnen er vragen gesteld worden over alles wat te maken heeft met de spelerspasjes, meerdere leden van de Jeugdcommissie zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.