View Article

16

Tweede Rood/Zwart Vrouwenavond

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar wordt deze nieuwe traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood/Zwart Mannendiner wordt ook dit jaar weer de ‘Rood/Zwart Vrouwen Avond’ georganiseerd. Op vrijdagavond 9 mei a.s. zal de tweede editie plaatsvinden in de kantine van Olympia.

Deze avond is bedoeld voor alle vrouwen, die zich bij Olympia betrokken voelen. Olympia zal deze avond volledig in het teken laten staan van alle Olympia vrouwen die de club al jarenlang steunen op wat voor manier dan ook. Dus ben jij een spelersvrouw of vriendin, een moeder (van F tot senioren voetbal), een speelster, een vrijwilligster of op wat voor manier dan ook betrokken bij Olympia? Dan nodigen wij je graag uit voor deze gezellige avond. Vorig jaar vergezelde ruim 65 vrouwen ons en daar hopen we dit jaar overheen te gaan!

Naast heerlijk eten, verzorgd door Buiten Eten en Drinken, zal er het  nodige entertainment zijn. Om de mannen niet al te jaloers te maken houden wij dit graag nog even geheim. Uiteraard kan de dresscode ook niets anders zijn dan: Rood en/of Zwart!

De kosten bedragen € 30,- voor deze geweldige avond, dit is inclusief een heerlijk diner, welkomstdrankje , entertainment en meer!

Namens de organisatie hopen wij jullie te mogen verwelkomen op de tweede editie van de Rood/Zwart Vrouwen Avond. Laten we er een groot feest van maken! Je kunt je hier aanmelden.

Tot 9 mei!!!

Yvette Baks, Gaby Dols, Eva van Groningen, Rianne PetersenPlaats reactie

Only registered users may post comments.