View Article

17

A.s. zondag: Olympia - Donk en meer....

A.s. zondag 23 maart staat de Goudse derby in de 2e klasse D op het programma; Olympia - Donk. Deze wedstrijd zelf vangt aan om 14.00 uur maar voor die tijd is er al veel meer te beleven bij Olympia!

Om 10.00 uur worden de eerste 2 wedstrijden al afgetrapt, de veteranen nemen het op tegen Meerburg en de Dames gaan de strijd aan met Floreant dames 2. Wel leuk om te vermelden, de Dames zullen voor het eerst ook een Pupil van de Week hebben, de nog hele jonge Senna Spaan. Meer informatie hieromtrent volgt. Om 11.00 uur start Olympia 2 tegen Kocatepe en om 12.00 uur vangt de wedstrijd tussen Olympia 5 en TOGB 6 aan.

De wedstrijd van het 1e elftal wordt voorafgegaan door een 4 tegen 4 wedstrijd van de kleinste Olympiaantjes van de Voetbalschool tegen de kleinsten van Donk. Tijdens deze 4 tegen 4 zullen ze bijgestaan worden door de spelers van het 1e elftal. Na deze wedstrijden zal er wat lekkers voor de kleinsten klaarstaan in de kantine om zich vervolgens op te maken om aan de hand van de spelers van Olympia en Donk mee te lopen het veld op.

Naast deze activiteiten zal a.s. zondag ook de uitslag van de Grote Club Actie bekend gemaakt worden, dit zal gebeuren rond de wedstrijd van het 1e elftal. Ook zal het Normen & Waarden bord onthuld worden door de nieuwe voorzitter van de Normen- en Waardencommissie; Lucas Meijssen. 

En voor alle mensen die toch wel heel nieuwsgierig zijn hoe het staat met de Nieuwbouw, er is zondag van 12.00 - 14.00 uur de mogelijkheid om weer deel te nemen aan een rondleiding. De bouw zelf schiet aardig op, er valt dus al een behoorlijk beeld te schetsen van hoe een en ander er uiteindelijk uit zal komen te zien, zowel binnen als buiten. Kortom, a.s. zondag is er volop te doen, zien en beleven rond en bij Olympia. Tot zondag!
Plaats reactie

Only registered users may post comments.