View Article

18

De Olympia ClubCard! Voordeel voor leden, sponsoren en de club zelf!

Olympia is al even geleden gestart met een nieuw initiatief; de Olympia ClubCard. Een kaart voor Olympia leden, Olympia liefhebbers en sponsoren die vele voordelen biedt. 

Met de Olympia ClubCard kunnen leden en sponsoren op een gemakkelijke en aantrekkelijke manier Olympia ondersteunen maar ook zelf profiteren. De leden krijgen namelijk korting of profiteren van speciale ClubCard acties bij aangesloten winkels en bedrijven in de regio zoals  bij Subway, Mykonos of Profile Hoogeveen. Maar ook bij meer dan 2.500 webshops zoals Zalando, Bol.com en Wehkamp. Met de korting die je als lid krijgt, draag je ook een steentje bij aan de vereniging; 50% van de verleende korting zal ten goede komen aan Olympia!

Hoe werkt het?
Je Olympia ClubCard kun je zien als een spaarkaart, hier kan tegoed op komen te staan. Op het moment dat je bij een van de deelnemende winkels of bedrijven je kaart laat zien, zal je korting op deze kaart worden gestort. Vervolgens kun je met deze kaart bij andere deelnemers betalen. Onderstaand voorbeeld om het te verduidelijken:

Je koopt bijvoorbeeld bij MAD Jeans (Kleiwegstraat) een spijkerbroek tegen de winkelprijs van 100 euro en MAD Jeans geeft via de Olympia ClubCard een korting van 10%. Vervolgens gebeurt dit; 5 euro zal op je kaart worden gezet en 5 euro gaat naar Olympia. Als je daarna bij Gewoon Gouds komt kun je met je Olympia ClubCard betalen, aangezien er dan inmiddels tegoed op staat! 

Olympia doet met de ClubCard iets terug voor haar leden en de sponsoren uit de regio, terwijl tegelijkertijd de club financieel extra ondersteund wordt. Sparen, profiteren van voordeel en een bijdrage aan de vereniging leveren was nog nooit zo simpel!

Deelnemende winkels en bedrijven
Leuk om te weten: je kunt Olympia ClubCard niet alleen gebruiken bij winkels en bedrijven in Gouda en omgeving maar ook in andere plaatsen in Nederland en bij 2500 online winkels. Op onze speciaal ingerichte ClubCard website kun je meer informatie over de Olympia ClubCard en de deelnemende partijen vinden. Deze partijen bepalen uiteraard zelf hun (tijdelijke) acties die ze de leden kunnen aanbieden, kijk daarom met regelmaat op website of er weer nieuwe acties zijn.

Nog geen Olympia ClubCard?
Heb je nog geen Olympia ClubCard of ben je hem kwijt vraag dan snel een nieuwe aan op de website. www.clubliefde.nl/olympia. Heb je vragen mail naar olympia@clubliefde.nlPlaats reactie

Only registered users may post comments.