View Article

22

Langs de Lijn - deel 7

Weer toe aan een nieuwe Langs de Lijn en er is weer een heleboel te vertellen! Wel iets later dan gepland, maar goed, nu dan een korte editie, maandag direct weer een extra lange versie!

We beginnen met dubbel mooi nieuws! De 1e kampioen binnen de vereniging is een feit! We feliciteren de E8 met het behaalde kampioenschap, we zijn reuze trots op jullie! Vandaag werd er met 8-0 gewonnen van BSC '68 E6, waarna er uiteraard een feestje werd gevierd en de patat geserveerd werd. Het aantal gescoorde goals van deze mannen na 14 wedstrijden staat ondertussen op 136, benieuwd waar dat eindigt...

Dan is er nog het heuglijke nieuws dat de periodetitel van het 1e van Olympia (zondag) definitief is, daar de KNVB heeft vrijgesproken van het schuldig zijn aan de gestaakte wedstrijd tegen DRL, 26 januari jl. De laatste 10 minuten worden uitgespeeld op zondag 30 maart. 

A.s. zondag zijn er volop activiteiten bij Olympia, naast de Goudse Derby Olympia-Donk is een 4 tegen 4 tussen de spelertjes van de Voetbalschool en hun leeftijdgenootjes van Donk, aangevuld met 1e elftalspelers. Er is mogelijkheid tot het maken van een rondleiding door de nieuwbouw van 12.00 - 14.00 uur. De Dames spelen om 10.00 uur en hebben hun 1e Pupil van de week. Om 11.45 uur wordt het Normen en Waarden bord onthuld, de uitslag van de Grote Club Actie wordt bekend gemaakt, kortom..... Je hoeft je zondag absoluut niet te vervelen!

Uiteraard ook weer nieuws van het scheidsrechtersfront: Zaterdag weer een nieuwe scheidsrechter, die voor de eerste keer fluit: Yassir Emgarah. Binnenkort is er een weer pupillenscheidsrechtercursus i.s.m. SV Gouda. Er zijn nog drie plaatsen vrij, wie zich aan wil melden, dit kan bij Wilma Neefjes!!

Tot zover deze 7e editie van Langs de Lijn! Heb je ook nieuws te melden, mail dan gerust: redactie@gcfc-olympia.nl en je ziet je info snel terug op de site, of dit nu in een nieuwe versie van Langs de Lijn is, of in een apart bericht, geplaatst wordt het zeker! Tot de volgende editie, a.s. maandag!Afbeeldingen

  • Langs de Lijn - deel 7
  • Langs de Lijn - deel 7
  • Langs de Lijn - deel 7

Reacties

OJ
# OJ
Saturday, March 22, 2014 8:56 PM
E8 gefeliciteerd!
Uw eigen Avatar/foto gebruiken? Ga naar gravatar.com

Plaats reactie

Only registered users may post comments.