View Article

27

Op bezoek bij Peter van Groningen

Sinds een aantal maanden missen wij de altijd opgewekte en positieve aanmoedigingen van één van onze trouwste supporters, Peter van Groningen, die bijkans alle (thuis- én uit-) wedstrijden bezocht. Peter is ziek. Ernstig ziek...

Een delegatie van Olympia's selectie, teamleider Mario de Lange, verzorger Philip van der Valk, beide aanvoerders Gregory Castano en Rick van der Vijgh, speler Stijn Schiphorst én (natuurlijk) Olympiaantje, hebben Peter een bezoek gebracht en hem namens de selectie en alle andere Olympianen een hart onder de riem gestoken. 

Peter ontving een kaart met alle handtekeningen van de selectie en een bemoedigend geschreven woord door onze voorzitter Edo Neefjes en een Olympia trainingspak voorzien van de naam van onze hoofdsponsor en de tekst 'trainert' waarmee hij zichtbaar aangenaam verrast was. 

Peter vertelde dat hij al een aantal chemokuren achter de rug heeft en dat hij a.s. vrijdag, 28 maart, geopereerd zal worden. Hij is vast van plan om snel op te knappen en hoopt er tijdens de nacompetitie, waar Olympia zal proberen om de stap naar de 1e klasse te maken, bij te zijn.

Wij wensen onze zeer dierbare Peter nogmaals, namens alle Olympianen, een spoedig herstel.Afbeeldingen

  • Op bezoek bij Peter van Groningen
  • Op bezoek bij Peter van Groningen
  • Op bezoek bij Peter van Groningen
  • Op bezoek bij Peter van Groningen
  • Op bezoek bij Peter van Groningen


Plaats reactie

Only registered users may post comments.