View Article

28

Paul Spijkerman stopt einde seizoen als Hoofd Jeugdopleidingen

Paul Spijkerman heeft te kennen gegeven dat hij aan het einde van dit seizoen zal stoppen als Hoofd Jeugdopleidingen bij Olympia. Paul heeft de afgelopen 4 jaar met grote inzet en betrokkenheid de jeugdopleiding gemaakt tot wat hij nu is: een soepel draaiende organisatie waarin onze jeugd vanaf de voetbalschool tot en met de A-junioren wordt opgeleid tot voetballer. Hij heeft een groot aantal mensen uit de vereniging weten te mobiliseren om als trainer en/of coach onze jeugd te begeleiden.

Vanuit het nieuwe beleidsplan zal de functie van Hoofd Jeugdopleidingen worden verdeeld over twee personen. Dit vond Paul het goede moment om nieuwe mensen met nieuwe ideeen een kans te geven om de jeugdopleidingen naar een nog hoger niveau te brengen.

Paul zal dit seizoen afmaken met dezelfde grote inzet die we van hem gewend zijn. Hij zal, in samenwerking met de trainers en coaches, de teamindeling maken voor volgend seizoen. Tevens zal hij een rol spelen bij de werving van coaches en trainers voor het komend seizoen. De kans is groot dat Paul komend seizoen als trainer en coach van een selectieteam binnen Olympia actief zal blijven. 

Wij danken Paul voor zijn grote inzet in de afgelopen seizoenen. De vereniging zal aan het einde van het seizoen op gepaste wijze afscheid van hem nemen.


Plaats reactie

Only registered users may post comments.