View Article

17

Langs de Lijn 2.1

Een nieuw seizoen, nieuwe indelingen en nieuw samengestelde teams met trainers en leiders. Het nieuwe seizoen, seizoen 2014/2015 is weer begonnen!

Er is weer volop beweging aan de Bodegraafsestraatweg wat betreft sportende mensen, en dat zien we graag. Uiteraard was er de gehele periode door beweging, want er staat een fantastisch mooi, nieuw complex wat over enkele weken geopend gaat worden. Activiteit, nieuwtjes, tijd dus voor een nieuwe Langs de Lijn; 2.1!

Om maar even met de Nieuwbouw te beginnen, want van de oude kleedkamers en de oude kantine is helemaal 0,0 meer over, behalve dan de fundering. Als je aan komt lopen is dat wel even een lege ruimte, maar als je dan verder kijkt, kijk je tegen een schitterend nieuw gebouw aan, wat zo goed als klaar is en waar iedere Olympiaan bij de eerste keer binnenlopen, gegarandeerd een mooi gevoel van trots voelt. Want dat is wat we met elkaar mogen zijn; vreselijk trots! 


De opening van de Nieuwbouw zal officieël gedaan worden op vrijdag 19 september a.s. en ook op zondag 21 september zullen er nog diverse activiteiten plaatsvinden die hiermee te maken hebben. Hou de website, social media én de mailboxen in de gaten voor meer nieuws en informatie hieromtrent!

We hadden het al over beweging op de velden, en dat klopt! Afgelopen week hebben de A-, B- en C-junioren hun eerste trainingen afgewerkt en twee weken geleden trapte het grootste deel van de A-selectie al af wat betreft de eerste training van hun voorbereiding. De junioren zullen aanstaande zaterdag hun eerste wedstrijden spelen voor de beker, dit geldt voor de A1 (uit bij Haastrecht A1), B1 (thuis tegen Nieuwerkerk B1) en C1 (thuis tegen Haastrecht C1). Het 3e van Olympia vangt het bekertoernooi a.s. zondag aan, thuis tegen ASW. Olympia 2 speelt a.s. dinsdag zijn eerste oefenwedstrijd thuis tegen RKAVV 2 (res. hoofdklasse) om zondag dan de eerste beker wedstrijd te spelen, uit tegen SJZ. Het 1e van Olympia heeft inmiddels al 2 oefenwedstrijden gespeeld (1-0 uit bij TAVV en 1-4 uit bij RVC'33) en zij spelen a.s. zaterdag om 17:00 de eerste bekerwedstrijd, thuis tegen hoofdklasser SteDeCo. 

De komende tijd zullen ook de overige teams/selecties zich laten zien op de trainingsvelden, na de zomerstop waarin de meesten op vakantie zijn geweest of genoten hebben van een aantal weken vrij. Voor degenen die nog op vakantie gaan; heel veel plezier en voor degenen die de voetbalschoenen weer tevoorschijn hebben gehaald (gelukkig overigens weer heel veel oude vertrouwde zwarte kicksen op de velden!!) tot snel, Langs de Lijn!Afbeeldingen

  • Langs de Lijn 2.1
  • Langs de Lijn 2.1
  • Langs de Lijn 2.1
  • Langs de Lijn 2.1


Plaats reactie

Only registered users may post comments.