View Article

29

Team Olympia winnaar Battle of the Referees

Donderdag 23 november organiseerde de scheidsrechtersvereniging (COVS) Gouda de Battle of the Referees. Het Olympiateam  bestaande uit  Eric Heckman, vaste scheidsrechter bij de veteranen, en junioren scheidsrechter Soufyan Harrachi, eindigde op de eerste plaats bij de voetbalverenigingen. Van harte gefeliciteerd!

Betaald voetbalscheidsrechter Dennis Higler was speciale gast deze avond. Met gele en rode kaarten uitdelen op basis van voetbalbeelden werden Soufyan en Eric nummer 1 bij de voetbalverenigingen. Naast de eer wonnen zij een door Dennis getekende kaart en een kleine geldprijs.

Rémy Voois van de Haagse scheidsrechtersvereniging won de wisseltrofee bij de individuele strijd. Olympiaan en KNVB scheidsrechter Collin Bosschieter, die sinds dit seizoen senioren voor de KNVB op zondag fluit in plaats van jeugd op de zaterdag, eindigde bij de individuele strijd op de vijfde plaats. In een eerdere editie was hij kampioen. Op zaterdag is Collin weer regelmatig bij Olympia als scheidsrechter te zien bij de zaterdag senioren.

Aanstaande vrijdag, 1 december, is de eerste avond van een KNVB cursus voor nieuwe pupillen-scheidsrechters en onze eerste spelbegeleiders. De toekomstige winnaars van de battle of the referees in Gouda? 

 

 

 

 

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.