View Article

29

Sponsor Fun Run 6 januari. Jij doet toch ook mee?

De Sponsor Fun Run op zaterdag 6 januari is lopen voor de fun en voor het goede doel de organisatie Right to Play. Jij doet toch ook mee? Om 11 uur start de circa 1 km run op het terrein van Olympia, gevolgd door de andere lopen t/m ca 7 km. Vanaf 10.30 uur kun je je melden in de kantine.

Loop je individueel, met je team, met je familie mee en heb je je nog niet aangemeld? Vul dan of het inschrijfformulier in (kruis deelname aan de run aan) of stuur een app naar de organisatie via Wilma Neefjes tel. 06 21195853 met je naam, team (als je lid bent) en aantal deelnemers. 

Iedere bijdrage, hoe klein ook, is welkom en geeft recht op deelname aan de loop. Je kunt sponsors werven met het Sponsorformulier of natuurlijk je zelf sponsoren. Olympiaantje loopt ook mee. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie en op 6 januari staat er een box bij de bar om Olympiaantje te sponsoren. Weet jezelf 15 euro of meer aan sponsorgeld op te halen dan krijg je als herinnering de warme Right to Play muts. De mutsen zijn ook voor 5 euro te koop tijdens de run. 

Op 6 januari starten we om 11 uur met de 1 km loop. Gevolgd door 2, 3, 5 en 7 km.  De eerste drie bij Olympia, de laatste twee langs de Elfhoevenplas, waarbij we met dank aan de Goudse Peddel het terrein kunnen verlaten langs de Breevaart. Vanaf 10.30 uur kun je je melden in de kantine en jouw bijdrage inleveren. Na afloop van de loop staat een kop warme soep of warme chocomel met slagroom klaar voor de deelnemers en is er swingende muziek van DJ André. Er zijn bekers voor sportiviteit en origineelste outfit. Oud-Olympia speelster Eva van Groningen is namens Right to Play aanwezig en loopt mee. 

Via het aanbieden van sport en spel in een veilige omgeving biedt Right to Play zo’n miljoen kinderen uit onder andere conflictgebieden de kans om weer kind te kunnen zijn via sport en spel, maar ook om vaardigheden te ontwikkelen, die hun kans geven op een betere toekomst. De internationale organisatie is opgericht door Olympisch schaatser Johan Olaf Koss. Right to Play

 


 Afbeeldingen

  • Sponsor Fun Run 6 januari. Jij doet toch ook mee?
  • Sponsor Fun Run 6 januari. Jij doet toch ook mee?
  • Sponsor Fun Run 6 januari. Jij doet toch ook mee?
  • Sponsor Fun Run 6 januari. Jij doet toch ook mee?
  • Sponsor Fun Run 6 januari. Jij doet toch ook mee?


Plaats reactie

Only registered users may post comments.