View Article

09

Grote Clubactie wederom groot succes

De Grote Clubactie is weer afgerond. Totaal heeft Olympia dit jaar 1.544 loten verkocht met een opbrengst voor de vereniging van EUR 3.341 na aftrek van kosten. Dat is een prachtig resultaat, waar de penningmeester weer heel blij van zal worden. De opbrengst zal worden gebruikt voor een jeugdhonk in het nieuw te bouwen clubhuis. Nieuw dit jaar was de online verkoop door senioren en oudere jeugd. Olympia heeft hiermee 348 loten verkocht en is daarmee één van de beste online verkopers van Nederland!

Op zondag 6 november zijn de beste lotenverkopers in het zonnetje gezet voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste tegen DONK. In een bomvolle kantine ontvingen de winnaars hun prijzen. Dani Swets uit D1 was de beste online verkoper. Hij kreeg twee business seat arrangementen voor een wedstrijd van FC Utrecht (gelukkig voor hem niet de wedstrijd tegen Ajax!). De beste verkopers met de boekjes waren Simon Kraeima (VBS), Jason de Freitas (E2), Thom Buitelaar (E5), Rick Meijssen (E6), Jonah van de Ven (E4) en Dylan Cicilia (F6). De topverkoper van Olympia was Orbo Verschuur uit E6 met maar liefst 83 verkochte loten. De winnaars ontvingen ballen van de sponsors Hyundai en SNS Bank en de 3 beste verkopers kregen een origineel shirt van hun favoriete club. Zij mochten met de spelers van het eerste het veld op en in de rust penalties schieten op de reserve-keeper van Olympia-1. Tenslotte kregen alle kinderen die meer dan 10 loten hadden verkocht een mooie bidon.

Op donderdag 24 november verricht notaris J.A.H.G. van Tuijl de trekking van de Grote Clubactie 2011. De trekkingsuitslag wordt gepubliceerd op clubactie.nl en via de uitslagenlijn: 0900-258 22 28 (€ 0,35 per minuut).
Plaats reactie

Only registered users may post comments.