View Article

30

Olympia deze week op Gouwestad Radio en TV

Tot en met 4 februari a.s. is vier keer per dag het programma "Statushouders scoren bij Olympia" in Gouwestad Magazine op tv te zien. Vier nieuwe en drie oude Olympianen, waaronder Peter Lugthart en Han Stein, worden geïnterviewd door Mary van Vliet. Het programma is ook terug te kijken op Youtube: Gouwestad Magazine 28/1-4/2/2018. Op zaterdag 3 februari is Tom Rietberg te horen op Gouwestad Radio (frequenties 97.7 kabel en 106.2 ether) Samen met de hoofdtrainer van ONA is hij de gast van de week in het radioprogramma van 10 tot 11 uur. Jörgen Veldman interviewt hen. 


Inleiding op de programma's van de website van RTV Gouwestad:

Statushouders scoren bij Olympia

Statushouders willen zo snel mogelijk integreren en deel uit maken van de maatschappij, maar vanwege de taal en soms erg verschillende cultuur, gaat dat niet altijd vanzelf. Om het integreren te vergemakkelijken, werken 8 nieuwe Gouwenaren 1 tot 3 ochtenden per week mee met andere vrijwilligers aan het onderhoud en beheer van het complex van voetbalvereniging Olympia. Een win-winsituatie voor beiden. Op Gouwestad TV in Gouwestad Magazine dagelijks om 10.30, 15.30, 19.00 en 22.30 uur t/m 4 februari 2018.

Tom Rietberg en Theo van Eck zijn Gast van de Week

Gast van de week zijn zaterdag 3 februari van 10 - 11 uur Tom Rietberg (hoofdtrainer bij Olympia) en Theo van Eck (hoofdtrainer bij ONA). Beide verenigingen draaien op dit moment bovenin mee. Olympia staat op een 2e plaats in de 1e klasse B en ONA heeft op dit moment een gedeelde 3e plaats in de 2e klasse D maar wel een wedstrijd minder gespeeld. Herhalingen: zondagavond 4 februari van 19 tot 20 uur en woensdagochtend 7 februari van 7 tot 8 uur. Afbeeldingen

  • Olympia deze week op Gouwestad Radio en TV
  • Olympia deze week op Gouwestad Radio en TV
  • Olympia deze week op Gouwestad Radio en TV


Plaats reactie

Only registered users may post comments.