View Article

01

Wedstrijduitslagen jeugd O7 t/m O11 ook via mDWF

Vanaf 1 februari 2018 kunnen de uitslagen van KNVB-wedstrijden van alle Onder 7 t/m Onder 11 teams alleen worden ingevoerd via de mobiele Wedstrijdzaken-app van de KNVB. De scheidsrechters van de senioren-teams en oudere jeugdteams gebruiken mDWF al sinds de start van het seizoen. 

Praktisch gezien betekent het dat spelbegeleiders en scheidsrechters van deze teams niet meer in Sportlink op de computer bij de ontvangst de uitslag kunnen invoeren, maar alleen in de wedstrijdzaken-app op hun telefoon. Die kun je installeren met je e-mailadres, zoals je in Sportlink (en de administratie van Olympia) staat. Je hebt dan ook altijd een overzicht op je telefoon wanneer je fluit en of je wedstrijd door gaat (niet afgelast is). 

Alle leden van het team kunnen in de wedstrijdzaken-app hun team volgen. 

Om de wedstrijduitslag te kunnen invoeren moet je en KNVB-lid zijn en door Olympia zijn aangesteld als scheidsrechter of spelbegeleider voor de wedstrijd. En over een mobiel beschikken waarop de app is gedownload. Al onze jeugdscheidsrechters zijn KNVB lid. Dat geldt niet voor alle spelbegeleiders. Dit is ook niet verplicht door de KNVB. Kun je de wedstrijduitslag zelf niet invoeren, dan moet je als scheidsrechter of spelbegeleider na de wedstrijd de uitslag doorgeven aan de de ontvangst. De wedstrijdsecretaris, die als enige bevoegd is om overal uitslagen in te kunnen voeren, voert dan later de uitslag in. Uitslagen voor Onder 7 t/m Onder 9 teams blijven onzichtbaar voor de teams. Maar gebruikt de KNVB voor (her)indeling van de teams.

Meer informatie kun je vinden op de website van de KNVB: mDWF 

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Wilma Neefjes. Veel plezier bij de tweede helft van het seizoen!

NB In de wedstrijdzaken-app staan geen oefenwedstrijden en wedstrijden van de Rijnmondcup bijvoorbeeld. Alleen de KNVB beker en reguliere competitie is zichtbaar. Andere wedstrijden zijn te vinden in het programma op de website van Olympia. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.