View Article

08

Olympiaan en speldendrager Willem Boon overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerde clublid Willem Boon afgelopen maandag is overleden.

We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Er wordt afscheid genomen van Willem op zaterdag 10 februari om 09.30 uur in de aula van crematorium IJsselhof, Goejanverwelledijk 6 te Gouda. Aansluitend is er in de koffiekamer tot 11.00 uur gelegenheid tot condoleren.

Willem wordt in 1966 op 13-jarige leeftijd lid van Olympia. Hij speelt in de jeugd, bij de senioren in het 2e en 3e elftal en daarna een aantal jaren in de recreatieteams. Ook is Willem buiten het voetbal actief voor de club. Zo is hij secretaris van de supportersvereniging Olympia en maakt deel uit van het bestuur als commissaris materiaal. Met zijn installatiebedrijf is hij ook jarenlang lid van de Business Club Olympia. Door verhuizing buiten Gouda is hij de laatste jaren wat minder vaak bij onze club te vinden. Willem is slechts 65 jaar oud geworden.

Namens het bestuur,

Edo Neefjes, voorzitter

Foto hieronder uit 1986 toen Willem (links) namens de supportersvereniging aan Gerrit de Jong als trouwste supporter van het eerste een cadeau overhandigde. 

 

 

 Afbeeldingen

  • Olympiaan en speldendrager Willem Boon overleden
  • Olympiaan en speldendrager Willem Boon overleden


Plaats reactie

Only registered users may post comments.