View Article

29

Henk Grendel aan de beterende hand

Vorige week heeft Mario de Lange een bezoek gebracht aan Henk Grendel. Henk is inmiddels thuis en herstellende van de operatie die hij heeft ondergaan na zijn onwel worden vlak voor de wedstrijd Olympia – DONK van 6 november jl. Namens de selectie en begeleiding heeft Mario aan Henk een Olympia shirt aangeboden. De inmiddels 80-jarige Henk was hier erg verguld mee en toonde zijn gevoel voor humor door het shirt meteen aan te trekken, met de woorden: “De eerste keer dat ik weer op de club ben, heb ik het shirt aan!”. Ook zijn vrouw Nel, die natuurlijk enorm geschrokken was, werd niet vergeten en kreeg een bloemetje aangeboden.

Henk maakt ook van deze gelegenheid gebruik een woord van dank uit te spreken:

 

Beste Olympianen,

Bij deze wil ik, mede namens Nel, iedereen, maar dan ook iedereen geweldig bedanken voor het medeleven getoond bij het voor mij zo vervelend gebeuren op 6 nov jl.
Bloemen, kaarten, telefoontjes, beterschapswensen van bestuur, selectie, vrienden en bekenden, teveel om op te noemen.
Vooral de kaart met de namen van de complete selectie deed mij wat (Bedankt, Mario!). Al met al is het dan een groot voorrecht om lid te zijn van zo’n club.
Gelukkig verloopt mijn herstel voorspoedig, maar is de nodige rust geboden. Rest mij iedereen een hele fijne feestdagen te wensen en een sportief, maar vooral gezond 2012.
 

Henk Grendel

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.