View Article

22

Klaverjasavond bij Olympia groot succes

Helemaal vol was de Olympia kantine afgelopen vrijdagavond tijdens het jaarlijkse kerstklaverjassen. Negentig deelnemers en nog een flink aantal toeschouwers die voor de gezelligheid een drankje kwamen doen. En gezellig was het! Deelnemers die er altijd zijn, anderen die soms komen, maar ook geheel nieuwe gezichten. Familie van, sponsors, vrienden van Tiod en gewoon een vriend of vriendin namen deel aan het klaverjassen.

De bar was bijzonder fraai en gezellig ingericht en heeft zelfs kerstlichtjes die met de afstandbediening geregeld worden. Er was voor iedereen een mooie prijs en een tweede prijzentafel voor de loterij die er echt toe deed. Twee hoofdprijzen in de vorm van een fiets en een tablet computer (winnaar van de fiets was Rob de Jong, gefeliciteerd) en verdere mooie prijzen.

Met op de achtergrond mooie kerstmuziek werd er over drie ronden gestreden. De winnaars werden uiteindelijk Frank de Jager en Ton Kaandorp. De organisators Karin en Mariska eindigden als tweede. Gefeliciteerd!

De prijzen voor de loterij waren nagenoeg allemaal geschonken (dank daarvoor) en doordat we met ons allen ruim 1000 loten hebben gekocht en met de drankjes ons best maar eens hebben gedaan, gaat dit een mooi bedragje opleveren dat mee de nieuwbouw in gaat. Dit is mooi meegenomen, maar het belangrijkste was natuurlijk de super gezellige avond.

Mirjam en andere barmedewerk(st)ers ontzettend bedankt voor alle goede zorgen in de vorm van drankjes en hapjes. Mariska en Karin ontzettend bedankt voor de organisatie en Roland voor zijn zeg maar ruime ondersteunende werkzaamheden.

Dank gaat ook uit naar de Sponsoren van de prijzen en die waren:
 
Firma Heuvelman

Restaurant “Buiten eten en drinken”

Bar “het Goudse Glas”

La Baraque

Frank Groenland

Marco IJsselstein

Willem de Rotte

Robert Pepelnar

Erik v.d. Ban

Restaurant “de Zalm”.

 

Soms was niet duidelijk wie het juiste lotnummer had.

 

We waren wel weer vroeg thuis ;-)

 

 de huispers
Plaats reactie

Only registered users may post comments.