Viewing Author

Entries for 'Wanda Micke'

08

Trainer voor selectieteam JO17-2 gezocht

Voor ons O17 2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer

ONTWIKKELING CENTRAAL
De Goudse vereniging Olympia is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een top jeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. We staan voor verzorgd en avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. We zoeken iemand met overwicht en sociale vaardigheden, waardoor er met plezier gevoetbald wordt.
Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen.
O17 2 traint op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en speelt wedstrijden op zaterdag.

Lees verder25

Olympia Weekchallenge

Op initiatief van Ferry Broekhof, leeftijdcoordinator O14/O15 is de WeekChallenge in het leven geroepen. Zodat je in deze bijzondere tijd thuis in beweging blijft. Inmiddels is de Olympia WeekChallenge in zijn 2e week.

 

Doe mee en ga de uitdaging aan! Maak een kort filmpje van je poging en deel het met je teamgenoten. En wil je kans maken op een mooie prijs, deel het dan ook op Instagram (gc_fc_olympia) en/of Facebook (@gcfcOlympia). Iedere zaterdag wordt de best gelukte WeekChallenge bekend gemaakt.

 

Lees verder13

Trainer gezocht

Voor ons O17 2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer

ONTWIKKELING CENTRAAL
Olympia uit Gouda is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een top jeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van verzorgd en avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. We zijn op zoek naar iemand met overwicht en sociale vaardigheden, waardoor er met plezier gevoetbald wordt.
Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen.
O17 2 traint op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en speelt wedstrijden op zaterdag.

PRIMA VERGOEDING
Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar ook volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl
gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder