Olympia sluit seizoen af met doelpuntrijk gelijkspel

Het laatste competitieduel 'om des keizers baard' in en bij Den Hoorn eindigt na een 1-1 ruststand in een 3-3 gelijkspel. Opvallend aan Olympia-zijde, de doelpunten zijn gemaakt door de oudste speler op het veld Marco Bouwmeester (2x) en de jongste speler op het veld jeugdspeler Jens Nijzink. Met dit gelijkspel eindigt Olympia de competitie op de 6e plaats, net als vorig seizoen. Het was tevens het laatste duel met hoofdtrainer Tom Rietberg op de bank. Na 7 mooie seizoenen vertrekt Tom naar een andere club met een mooie historie XerxesDZB in Rotterdam. Op 'oudejaarsavond', aanstaande vrijdag 31 mei nemen we als club 'officieel' afscheid van Tom, dus zorg dat je daar bij bent want met het mooie programma mag je deze avond niet missen!

Olympia 2 wint met 1-3 bij DOSR en speelt zich daarmee op de slotdag veilig. Felicitaties aan spelers aan begeleiding met de handhaving op het hoogste niveau voor reserveteams!

De Olympia vrouwen verliezen met 2-0 bij Vivoo en gaan zich opmaken voor de nacompetitie om degradatie uit de 2e klasse te voorkomen. Veel succes daarbij!

 

 

 

 

Terug