• 35+ Recreatief: op vrijdagavond 7x7 onderling voetballen

  Bijna het hele jaar door kun je op vrijdagavond vanaf 20.00 uur de mannen van 35+ vinden bij Olympia. Gezellig recreatief 7x7 voetballen. Gemiddelde opkomst: 14 tot 18 man. Maar met bijna 40 leden zijn oms zelfs twee speelvelden bezet. De meeste van de ruim dertig deelnemers zijn 40-55 jaar. Vaders van jeugdspelers, spelers uit het veteranenteam (35+ zondagcompetitie), oud-voetballers van overal vandaan. 

  De coördinator René Boot is sinds 2009 coördinator van de 35+ groep. Hij speelde zelf in de jeugd bij RVC Reeuwijk waar zijn vader trainer was. Te ver fietsen besloot hij als puber en stopte. René kwam bij Olympia terecht toen zijn zoontje ging voetballen. In 2009 was hij al trainer bij de Voetbalschool. Later kwam daar het Pupillenkamp bij. Daarna vele jaren jeugdtrainer / coach. Een van Olympia’s super-vrijwilligers! Waarom 35+? René: “Het is het mooiste spelletje dat er is. Heel gezellig met de vaste gasten. Sportief en altijd thuis spelen.” Bij de derde helft regelt René ook de bar. Vanuit de groep worden ook (optioneel) extra activiteiten georganiseerd zoals cricket bij de verzelfstandigde cricketafdeling van Olympia, muziekquiz i.s.m. Wladimir Sirre of kamp in de Ardennen. Bij afwezigheid van René vervangt Marco Krösing hem als coördinator.

  Mee doen? Lijkt het je leuk om mee te voetballen? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining via 35plus@gcfc-olympia.nl

  Wanneer?

  • vrijdagavond van 20.00 tot circa 21.30 uur
  • op kunstgras (hoofdveld m.u.v. avonden dat er vrouwencompetitie wordt gespeeld, dan veld 2)

  Lidmaatschap Wil je lid worden (link naar pagina met contributie o.a.) worden van de groep 35-plus Olympia? Meld je dan hier aan: aanmelden. Olympia is aangesloten bij het Volwassenenfonds. Dat wil zeggen dat als je in Gouda woont en moet rond komen van een mimimum inkomen je via een intermediair de kosten van de contributie en deels sportmateriaal vergoed kunt krijgen. 

 • Trainingsgroep start seizoen '22/'23
 • Training juli 2022
 • Op een zomerse vrijdagavond in 2021

 • 35+ doet mee aan keuren van alcoholvrij bier bij de derde helft

 • Toen 35+ voetbal op vrijdagavond begon in 2008