• 8e Herinnert u zich deze nog?

  8 apr 2021
 • We duiken weer in het fotoalbum van Rob van der Vijgh. In 1975 wordt A1 getraind door dhr. Mulder kampioen. Helaas geen promotie naar de regionalen want de laatste promotiewedstrijd tegen Papendrecht werd verloren.

  Op de foto naast begeleiders dhr. Mulder en Cor Perdijk: Hans van Tilburg (keeper), Bas Mol, Roland van den Ban, Rob van der Vijgh, Hans Rietveld, Peter van Iperen, Peter Reinaart, Ron van den Berg, Rob Koolen, Piet Endenburg, Karel Binnendijk, Ben Ruimgaart, Frans Kruit. 

  Een paar jaar eerder in 1970 werd Rob ook kampioen in C1 met de gebroeders Melkert als begeleiding. Rob: "Verder Wil Eelieg (keeper), Rob van der Vijgh, Frans Kruit, Cor van Kooten, Han Nix, Peter .., Bas Mol, Rob Dekker, Fred Douma." Wie vult aan?

  Een nog oudere teamfoto is van 1968. Het zijn de pupillen 1. Met Rob Koolen, Herman den Haag, Roland van de Ban, Wil Eelieg (keeper), Ronnie van den Berg, Rob van der Vijgh……

  Tot slot een foto uit ons Olympia archief met ook Rob van der Vijgh vanwege het overlijden gisteren van Piet van Mullem. In 1976 promoveerde Olympia 1 onder zijn leiding naar de 1e klasse (zie pagina geschiedenis). Ton Broekhuisen publiceerde een mooi in memoriam op zijn Facebookpagina Voetballer op leetijd met een foto van Piet van Mullem met Olympia aanvoerder Vincent Govers, nog altijd zeer actief bij de club als manager walking football

 • 1970 Olympia C1
 • 1968 pupillen 1 fotoboek Rob van der Vijgh
 • 1976 Feestje in de kleedkamer bij het kampioenschap o.l.v. Piet van Mullem
 • Update 15 april: Hans Ten Broeke (lid van 1970 tot 1992) maakte ons er op attent dat niet ben Ruijmgaart, maar Jan de Jong uit Reeuwijk op de eerste foto bij dit bericht staat. Dank je wel!